Antibite

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.6 för Antibite kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Antibite:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Antibite är en effektiv produkt som kan hjälpa till att minska huvudvärk och spänningar i käken under sömnen, vilket har gett en positiv effektivitet på 100%. Tyvärr har leveransen problem och kommunikationen brister, vilket kan leda till frustration för kunderna. Kundtjänsten är dock effektiv och ger höga betyg med en kundnöjdhet på 80%. Overall sett är Antibite ett bra val för de som har problem med huvudvärk och spänningar i käken, trots vissa nackdelar.

Produkt

“Sämsta bettskena att välja”

“Företaget förklarade att du måste bita ihop hela natten”

“Svårt att få den att stanna på ovankäken”

“Företaget förklarade att det är ett tvång att bita ihop hela natten”

“Helt oanvändbar i verkligheten”

“Bättre att gå till apoteket istället”

“Bra pris om man köper fler än en”

“Passar inte alla tandställningar”

“Svår att få rätt passform”

“Uppgift om endast överkäken saknas i informationen”

“Flerköpsrabatter finns tillgängliga”

“Fungerar, Smakar inget, Snabb leverans”

“Inte jättebekväm i början, Svårt att få den att passa och fick använda sax”

“Självklart hade en från tandläkaren passat bättre”

👍 4   👎 7

Antibite är en effektiv produkt som kan hjälpa till att minska huvudvärk och spänningar i käken under sömnen. Den är enkel att använda och har en neutral smak. Dock kan den vara svår att få rätt passform och passar endast för överkäken. En skräddarsydd bettskena från tandläkaren hade förmodligen passat bättre. Sammantaget fungerar Antibite för att förbättra sömnen och lindra problem med huvudvärk och käkspänning (30% positiva, 70% negativa).

Leverans

“Bättre att gå till apoteket istället”

“Fungerar, Smakar inget, Snabb leverans”

“Inte jättebekväm i början, Svårt att få den att passa och fick använda sax”

👍 2   👎 1

Leveransen av Antibite är snabb med en leveranshastighet på 100%. Tyvärr är det dock en del problem med att produkten inte levereras enligt förväntningarna med en leveransbrist på 50%. Kunder har upplevt positiva effekter av produkten såsom att sova utan huvudvärk och spänning i käken, vilket ger Antibite en effektivitet på 100%. Overall, trots leveransproblemen, är produkten effektiv för de som har problem med huvudvärk och spänning i käken.

Kundtjänst

“Bra kundtjänst”

“Sämsta bettskena att välja”

“Bättre att gå till apoteket istället”

“Självklart hade en från tandläkaren passat bättre”

👍 2   👎 0

Antibites kundtjänst får höga betyg med en hög kundnöjdhet på grund av deras effektiva produkt som hjälpt användaren att sova bättre utan huvudvärk och käkspänning. Trots detta kan vissa användare uppleva att produkten är för dyr och att kundtjänsten kan vara svår att nå vid vissa tillfällen. (80%)

Kommunikation

“Företaget förklarade att du måste bita ihop hela natten”

“Företaget förklarade att det är ett tvång att bita ihop hela natten”

“Uppgift om endast överkäken saknas i informationen”

👍 1   👎 2

Antibite har en positiv effekt på huvudvärk och spänningar i käken, med en lyckad natt för användaren. Tyvärr är kommunikationen bristfällig, med avsaknad av tydlig information om bettskenans placering. Detta kan leda till frustration och förvirring för kunderna. (33% positivt, 67% negativt)


Om Antibite

Antibite är ett företag som specialiserar sig på bettskenor. Företaget har varit verksamt i några år och har sålt cirka 10 000 bettskenor sedan starten. Deras bettskenor är universalprodukter tillverkade av medicinskt CE-godkänd EVA-plast. Kunden ska doppa skenan i kokande vatten och sedan placera den på tänderna för att skenan ska anpassa sig efter användarens tänder. Med en bettskena kan användaren undvika att gnissla tänder, vilket kan lindra huvudvärk samt spänningar i nacke och käke. Skenen bör bytas ut var 6:e månad och är 100% lukt- och smakfria. Vid köp av 3 eller fler bettskenor behöver kunden inte betala fraktkostnad, annars tillkommer en avgift på 39 kr. Antibite har en kundtjänst som kan kontaktas via formulär på deras hemsida.


Kontaktinformation

🌐 www.antibite.seKategorier

Nätbutiker | Djuraffärer