Air Malta

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Air Malta kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Air Malta:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Air Malta erbjuder en blandad kundupplevelse med kundtjänsten som har fått blandade recensioner, med vissa som klagar på otrevlig personal. Å andra sidan finns det även positiva kommentarer om hjälpsamheten och professionaliteten. Webbplatsen får kritik för dålig planering och organisation, men erbjuder samtidigt användarvänlig navigation och tydlig information om flygningar och biljettpriser. (45%)

Kundtjänst

👍 0   👎 1

Kundtjänsten på Air Malta får blandade recensioner. Vissa kunder klagar på otrevlig personal och dåligt bemötande, medan andra tycker att de varit hjälpsamma och professionella. Enligt vissa recensioner är svårigheten att få tag på kundtjänsten ett problem och kan vara frustrerande. (50%)

Webbplats

👍 0   👎 1

Många resenärer klagar på Air Maltas hemsida på grund av dålig planering och organisation, vilket resulterar i förvirring och svårigheter att boka biljetter eller hantera bokningar. Trots detta, erbjuder webbplatsen användarvänlig navigation och tillhandahåller tydlig information om flygningar och biljettpriser. (40%)


Om Air Malta

Air Malta är det nationella flygbolaget i Malta, grundat 1973. Verksamheten började officiellt den 1 april 1974. Bolaget har som uppdrag att koppla samman Malta med resten av Europa och medelhavsområdet, vilket främjar både turism och affärsresor. Air Malta erbjuder direktflyg till många europeiska storstäder samt till destinationsorter i Nordafrika och Mellanöstern. Flygbolaget spelar en central roll i att stärka Maltas turistekonomi samt i att tillhandahålla viktiga lufttransporttjänster för invånarna på ön. Genom åren har Air Malta anpassat sig till föränderliga marknadsförhållanden och utmaningar inom flygindustrin, samtidigt som de fortsatt att vara en vital länk för landets ekonomi och dess anslutning till resten av världen.


Kontaktinformation

Skyparks Business Centre, Malta International Airport

LQA4000 Luqa

Malta

📧 customercare.airmalta@airmalta.com

☎ 0035621662211

🌐 airmalta.comKategorier

Semestrar & Resor | Flygbiljetter