Actionking

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Actionking kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Actionking:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Actionking erbjuder ett brett utbud av produkter av hög kvalitet (70%) och är en bra butik för drönare (75%). De levererar snabbt och har snabb service (100%), men brister i kommunikationen genom att bara erbjuda support via mail (0%) och ha felaktig information på webbplatsen (60%). Trots detta är de en pålitlig plattform för inköp av actionkameror och tillbehör med bra kundservice (95%). (80%)

Produkt

“Bra butik för drönare”

👍 4   👎 2

Actionking erbjuder ett bra utbud av produkter med bra rekommendationer för alternativa produkter (80%). Tyvärr lider vissa produkter av klen plastkvalitet (40%) och låg kvalitet på delar (50%), men överlag erbjuder de produkter av hög kvalitet (70%). De är även en bra butik för drönare (75%).

Leverans

“Snabb service varje gång”

👍 7   👎 0

Actionking erbjuder snabba leveranser (100%), snabb frakt (100%), erbjuder direkt leverans och kredditerar mellanskillnaden (100%), har snabb leveranstid (100%), korrekt lagerstatus (100%) och snabb service (100%). Dock finns det ingen information om eventuella förseningar eller problem som kan uppstå under leveransprocessen. (80%)

Kundtjänst

“Bra butik för drönare”

“Snabb service varje gång”

👍 6   👎 3

Actionking erbjuder trevligt bemötande när man har frågor (80%), bra service i frakt (75%), och ger bra rekommendationer för alternativa produkter (70%). Dock tar det lång tid för reklamation (60%), och vissa kunder har inte fått sina reklamationer godkända (55%) på grund av en konstig policy (50%). Trots detta erbjuder de utmärkt bemötande (90%) och snabb service (85%).

Kommunikation

👍 1   👎 2

Actionking har vänlig kundservice för frågor via mail (100%), men de erbjuder endast kommunikation via mail vilket kan vara begränsande (0%). Tyvärr har vissa kunder upplevt att begäran om telefonkontakt inte har blivit uppfylld (50%), vilket kan vara ett hinder för snabb och effektiv kommunikation (50%).

Webbplats

👍 0   👎 1

Actionking har en användarvänlig webbplats med en snygg design (85%), men den lider av felaktig information som kan förvirra användare (60%). Trots detta erbjuds ett brett utbud av produkter och snabb leverans (90%). Kunder kan också njuta av bra kundservice när de har frågor eller problem (95%). Sammantaget är Actionking en pålitlig plattform för inköp av actionkameror och tillbehör, även om viss försiktighet kan behövas med informationen på webbplatsen. (80%)


Om Actionking

Actionking är ett företag som driver en nätbutik där de erbjuder sina kunder drönare och andra liknande produkter. Företaget är ett registrerat varumärke med sitt säte i Kalmar, Sverige. De levererar sina produkter online till Sverige, Danmark, Finland samt Norge. På deras hemsida finns olika kategorier som belysning, filter, stativ, reservdelar och mer. De erbjuder fri frakt vid beställningar över 900 kr och leveranstiden är mellan 1 till 2 dagar för beställningar gjorda innan kl. 15 på vardagar. Kundtjänsten kan nås genom telefon eller e-post. Företaget har ett brett sortiment av tillbehör till actionkameror och drönare. Historien och bakgrunden för företaget Actionking är inte tydligt specificerad i texten.år.


Kontaktinformation

🌐 www.actionking.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik