Academic Singles

5 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.8 för Academic Singles kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Academic Singles:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Academic Singles får blandade recensioner från användare, med negativ kritik kring okända betalningar (16,74%), dålig kundservice (70%), och otydliga avtal (60%). Trots detta uppskattar vissa matchningsfunktionen och personlighetstestet (13,33%) samt den användarvänliga hemsidan (75%). Det är dock viktigt att vara medveten om risken för bedrägeri (6,67%) och noga överväga för- och nackdelar innan man registrerar sig.

Produkt

“Oseriöst bolag”

👍 0   👎 8

Academic Singles har tyvärr fått negativa recensioner från användare som rapporterar om okända betalningar (16,74%), dålig kundservice och outvecklade profiler (9,2%), samt att matchade personer inte uppfyller sökkriterierna (3,33%). Det finns även anklagelser om bedrägeri (6,67%). Trots det finns det användare som uppskattar matchningsfunktionen och det vetenskapliga personlighetstestet (13,33%). Det kan vara värt att vara försiktig med att använda den här tjänsten och noggrant överväga för- och nackdelarna innan man registrerar sig.

Leverans

👍 0   👎 2

Academic Singles leverans har blandade recensioner. Många kunder klagar på att de blivit vilseledda och känner sig lurade av företaget medan andra belyser den enastående kundtjänsten och snabba leveranstider. Det är viktigt att vara medveten om potentiella bedrägeririsker (50%) men det finns också möjlighet till att erhålla bra service och snabb leverans (50%).

Kundtjänst

“Bra kommunikation och positivt bemötande”

“Rolig och trevlig upplevelse”

“Positiv atmosfär”

“Rekommendering”

“fantastisk upplevelse”

“Usel kundservice”

“De lurar folk på pengar teckna inte abonemanget”

👍 0   👎 11

Academic Singles kundtjänst får låga betyg med enligt omdömena, med kritik för otydliga avtal och svårt att få kontakt (70%). Många användare känner sig lurade och får oönskade betalningskrav (80%). Profilerna på sajten verkar outvecklade och kundservicen dålig enligt flera recensioner (60%). En del användare överväger till och med att göra en polisanmälan (50%). Sammanfattningsvis verkar det finnas en betydande andel missnöjda kunder när det kommer till kundservicen på Academic Singles (70%).

Kommunikation

“Bra kommunikation och positivt bemötande”

“Rekommendering”

“fantastisk upplevelse”

👍 0   👎 9

Academic Singles kommunikationsförmåga har både för- och nackdelar enligt recensionerna. Många klagar på svårigheterna att kontakta kundtjänst och svårlästa avtal, vilket får en rating på endast 30%. Dessutom är det kostsamt att säga upp abonnemanget (20%) och det finns en upplevd ökning av fejkprofiler (40%). Å andra sidan upplever vissa användare texterna som väldigt enfaldigt översatta till svenska (50%), vilket kan uppskattas av dem som inte behärskar engelska. Företaget får en rating på 10% för dålig kundservice och bedrägeri.

Webbplats

“Rekommendering”

“fantastisk upplevelse”

👍 0   👎 4

Academic Singles hemsida har en användarvänlig design (75%) men brist på tydlig information (50%). Det är svårt att kontakta kundtjänst (30%) och avtalen är svåra att läsa (40%). Tyvärr finns även klagomål om bedrägeri (20%). Sammanfattningsvis erbjuder sidan enkel navigering och design, men brist på information och svårigheter att kommunicera med kundtjänst är nackdelar. Bedrägeri är också ett bekymmer som behöver tas på allvar.

Returpolicy

👍 0   👎 3

Academic Singles har en ångerperiod som inte hålls (33%). Det finns många klagomål om bedrägeri (67%) när det gäller deras returpolicy. Det kan vara svårt att få en återbetalning eller returnera produkter.


Om Academic Singles

Academic Singles är en dejtingtjänst som riktar sig mot högutbildade singlar som söker seriösa relationer. Plattformen använder ett matchningssystem baserat på personlighetstest för att föreslå kompatibla partner till sina användare. Företaget etablerades med målet att erbjuda en mer fokuserad dejtingupplevelse för akademiker och personer som värdesätter intellektuell kompatibilitet i sina relationer. Genom sina tjänster strävar Academic Singles efter att förena singlar som delar liknande akademiska bakgrunder och livsmål.


Kontaktinformation

🌐 academicsingles.seKategorier

Dating | Dejtingsidor | Nichedejting