Tirendo

Alla recensioner

Tirendo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Autoexperten

Autoexperten

1 recensioner

För du ska hålla din bil rullande behöver den regelbunden service och repareras lite då och då. Då är Autoex...

Logo Rentalcars.com

Rentalcars.com

4 recensioner

Om Rentalcars Hela idén bakom företaget Rentalcars var att göra biluthyrning bättre. År 2004 började hela fö...

Logo Autodoc

Autodoc

14 recensioner

Idag är världen mer progressiv än någonsin förr. Uppfinningar upptäckts varje dag, förutom det blir allting ock...

Logo EuropCar

EuropCar

1 recensioner

Europcar är en biluthyrningsfirma som grundades i Paris år 1949 men har idag verksamhet i 140 länder. Sedan 2006 ägs hela f&ou...

Tirendo

Välkommen till företaget som kommer att kunna erbjuda dig nya däck till din bil, och till och med till billiga priser. Tirendo erbjuder ett stort urval av däck online och det kommer inte att tillkomma några fraktkostnader. 

Information om Tirendo
Tirendo är ett europeiskt internetföretag som säljer däck. Ända sedan början och fram till idag har de alltid kunnat vara stolta över att de erbjuder den bästa möjliga servicen genom deras arbetslag av experter inom industrin, däckspecialister och även de bästa IT-utvecklingarna. Tirendo har valt att samarbeta med däcktillverkare som garanterat både låga priser och däck av väldigt hög kvalitet. Företagets mål är att kunna ge sina kunder en positiv upplevelse när du köper däck online, de är alltid professionella, har passion för sitt arbete och de är väldigt innovativa i sitt arbete. Tirendo samarbetar med över 5 000 monteringsverkstäder och med grossister i hela Europa. Tirendo har en väldigt smidig orderhantering av ett internationellt och erfaret team så att du ska kunna känna dig så trygg och säker som möjligt. 

Vad erbjuder företaget Tirendo
Tirendo har en otroligt tydlig och lättnavigerad hemsida där du garanterat kommer att hitta exakt vad du är ute efter. Inne på Tirendo kommer du att kunna hitta de däcken som kommer att ge dig den absolut högsta säkerheten ute i trafiken. Oavsett om du är ute efter nya sommardäck, vinterdäck eller helåsdäck kommer du att kunna hitta det inne på denna hemsida. När du har valt dina däck som du vill ha kan du såklart välja att beställa dem för att sedan byta däcken hemma själv. Men om du inte är intresserad av att göra det kan Tirendo hjälpa dig eftersom de samarbetar med de bästa monteringsverkstäderna runt om i Sverige. Inne på hemsidan kan du gå igenom olika kategorier smidigt om vet exakt vad du är ute efter, om du är osäker på vila däck du behöver till din bil kan du alltid ta och kontakta företagets kundtjänst för att få rådgivning och hjälp med vilka däck du ska ha. 

Oberoende vad du väljer att beställa kommer frakten alltid att vara gratis, du får dina nya däck levererade ända hem till din dörr och det ingår alltid 30 dagars returpolicy

Reklamationer, tips och komma i kontakt med Tirendo
Om du har några frågor eller fundering behöver du inte tveka utan det är bara att höra av sig till företaget. Tirendo har en väldigt erfaren och vänlig kundtjänst som mer än allt annat vill hjälpa dig genom att svar på dina frågor. De försöker alltid att göra sitt bästa för att svara så snabbt som möjligt på alla dina frågor och funderingar. Det fösta du ska börja med om du undra över något är att gå in på Tirendos hemsida och läsa igenom de oftast ställda frågorna, om du inte hittar ditt svar där kan du såklart även kontakta dem på telefon. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har köpt dina nya däck därifrån eller om du har några erfarenheter och tankar om dem.