Tirendo

Alla recensioner

Tirendo

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

S
Stefan
Jag bestälde ett bakhjulsdäck Mitas E-10 2022-06-07. Efter det fick jag leveransbekräftelse till 20 Juni först, men jag accepterade den långa leveranstiden. När inte leveransen kommit 20 Juni kont...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Mitas E-10

  Jag bestälde ett bakhjulsdäck Mitas E-10 2022-06-07. Efter det fick jag leveransbekräftelse till 20 Juni först, men jag accepterade den långa leveranstiden.
  När inte leveransen kommit 20 Juni kontaktar jag Tirendos support som kort svarar att leveransen kommer inom någon dag. När jag åter igen 21 Juni inte fått något däck så kontaktar jag dom igen och vill nu ha en leverans dag när däcket kommer. Det kunde dom inte svara på för "däcket ligger på lastbil".
  När däcket inte heller kommit i dag 22 Juni får jag samma svar och begär då att leverantören tar kontakt med speditionsfirman för närmare bestämd leveranstid, det kunde dom inte göra. Jag får till svar ännu en gång att "om däcket ligger på lastbil" kommer däcket om 2,3 dagar.
  TIRENDO har inte en seriös kundhantering med relevant leveransinformation, där man inte får veta om däcket kommer till midsommar eller lagom till Jul.
  Mycket dåligt hanterat och jag rekommenderar inte TIRENDO


Andra personer tittade också på

Logo Rentalcars.com

Rentalcars.com

5 recensioner

Om Rentalcars Hela idén bakom företaget Rentalcars var att göra biluthyrning bättre. År 2004 började hela fö...

Logo Autoexperten

Autoexperten

1 recensioner

För du ska hålla din bil rullande behöver den regelbunden service och repareras lite då och då. Då är Autoex...

Logo Autodoc

Autodoc

16 recensioner

Idag är världen mer progressiv än någonsin förr. Uppfinningar upptäckts varje dag, förutom det blir allting ock...

Logo EuropCar

EuropCar

1 recensioner

Europcar är en biluthyrningsfirma som grundades i Paris år 1949 men har idag verksamhet i 140 länder. Sedan 2006 ägs hela f&ou...