OmdömesStalle

  Recensioner Tirendo

  Välkommen till företaget som kommer att kunna erbjuda dig nya däck till din bil, och till och med till billiga priser. Tirendo erbjuder ett stort urval av däck online och det kommer inte att tillkomma några fraktkostnader.

  Information om Tirendo

  Tirendo är ett europeiskt internetföretag som säljer däck. Ända sedan början och fram till idag har de alltid kunnat vara stolta över att de erbjuder den bästa möjliga servicen genom deras arbetslag av experter inom industrin, däckspecialister och även de bästa IT-utvecklingarna. Tirendo har valt att samarbeta med däcktillverkare som garanterat både låga priser och däck av väldigt hög kvalitet. Företagets mål är att kunna ge sina kunder en positiv upplevelse när du köper däck online, de är alltid professionella, har passion för sitt arbete och de är väldigt innovativa i sitt arbete. Tirendo samarbetar med över 5 000 monteringsverkstäder och med grossister i hela Europa. Tirendo har en väldigt smidig orderhantering av ett internationellt och erfaret team så att du ska kunna känna dig så trygg och säker som möjligt.

  Däckskola.

  Vad erbjuder företaget Tirendo

  Tirendo har en otroligt tydlig och lättnavigerad hemsida där du garanterat kommer att hitta exakt vad du är ute efter. Inne på Tirendo kommer du att kunna hitta de däcken som kommer att ge dig den absolut högsta säkerheten ute i trafiken. Oavsett om du är ute efter nya sommardäck, vinterdäck eller helåsdäck kommer du att kunna hitta det inne på denna hemsida. När du har valt dina däck som du vill ha kan du såklart välja att beställa dem för att sedan byta däcken hemma själv. Men om du inte är intresserad av att göra det kan Tirendo hjälpa dig eftersom de samarbetar med de bästa monteringsverkstäderna runt om i Sverige. Inne på hemsidan kan du gå igenom olika kategorier smidigt om vet exakt vad du är ute efter, om du är osäker på vila däck du behöver till din bil kan du alltid ta och kontakta företagets kundtjänst för att få rådgivning och hjälp med vilka däck du ska ha.

  Oberoende vad du väljer att beställa kommer frakten alltid att vara gratis, du får dina nya däck levererade ända hem till din dörr och det ingår alltid 30 dagars returpolicy.

  Reklamationer, tips och komma i kontakt med Tirendo

  Om du har några frågor eller fundering behöver du inte tveka utan det är bara att höra av sig till företaget. Tirendo har en väldigt erfaren och vänlig kundtjänst som mer än allt annat vill hjälpa dig genom att svar på dina frågor. De försöker alltid att göra sitt bästa för att svara så snabbt som möjligt på alla dina frågor och funderingar. Det fösta du ska börja med om du undra över något är att gå in på Tirendos hemsida och läsa igenom de oftast ställda frågorna, om du inte hittar ditt svar där kan du såklart även kontakta dem på telefon.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har köpt dina nya däck därifrån eller om du har några erfarenheter och tankar om dem.

  Tirendo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Tirendo

  Din recension

  FAQ

  Är Tirendo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tirendo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tirendo?

  Tirendo är huvudsakligen aktivt i Biltjänster kategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tirendo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.