OmdömesStalle

  Recensioner Auto Europe

  Att ha tillgång till en bil är alltid otroligt smidigt, oberoende om man äger en bil eller inte. Att äga en bil kan dock vara ganska dyrt eftersom bensin kostar en hel del, samt alla försäkringar och eventuella reparationer på bilen. Många har möjligheten att låna en bil en dag nu och då från någon familjemedlem eller bekant, men alla har inte tillgång till det. Så därför är det bara att det finns företag som erbjuder hyrbilar. Det finns många olika företag som erbjuder hyrbilar, både runt om i Sverige och i hela världen. Vilket även är bra eftersom väldigt många personer tycker om att hyra bil då de är utomlands och åka runt och upptäcka ett nytt land eller en helt ny plats. Ett företag som erbjuder hyrbilar och även möjligheten att jämföra priser på olika hyrbilar är Auto Europe.

  Hur fungerar tjänsten och hur är det med alla försäkringar då man hyr en bil? Är kundtjänsten enkel att nå och hur ska jag ta mig till om jag känner mig missnöjd över något som har med företaget att göra? Det är bara ett fåtal av alla frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om företaget Auto Europe

  Hela företagets historia började under 1954 och de startades och grundades i USA. Företaget Auto Europe samarbetar med ett flertal olika internationella biluthyrare som tex Avis, Budget, Hertz etc. Företaget har i dagsläget mer än 60 års erfarenhet och på förtaget arbetar det ett flertal olika hyrbilsexperter. Runt om i världen har Auto Europe mer än 24 00 stationer i 180 olika länder.

  Auto Europe Overview

  Vad erbjuder Auto Europe sina kunder?

  Om man vill hitta en hyrbil och man vill göra det via Auto Europe så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan hitta en bil. När man söker efter en bil ska man fylla i var man skulle vilja hämta ut den, vilken tid man skulle vilja hämta ut sin bil och även när man skulle lämna tillbaka bilen. Hos Auto Europe kan man hyra vanliga personbilar men man kan även sportbilar och specialbilar, och även husbilar. Om man har bokat en bil via företaget och sedan får förhinder så kan man gratis göra en avbokning på bilen så länge det är 48 timmar innan angivet upphämtningsdatum. När man har hyrt en bil och ska åka och hämta ut den från företaget ska man ha med sig sin voucher från Auto Europe tillsammans med sitt pass, körkort och även kreditkort.

  Hur kan man komma i kontakt med Auto Europe?

  Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Skulle man inte hitta svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man göra det antingen via e-post eller via telefon.

  Har du någon erfarenhet av att hyra en bil hos Auto Europe? Om ja, skriv då gärna en egen recension om företaget.


  Auto Europe.

  Auto Europe
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Auto Europe

  Din recension

  FAQ

  Är Auto Europe ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Auto Europe. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Auto Europe?

  Auto Europe är huvudsakligen aktivt i Biltjänster kategorin, mer specifikt inom Biluthyrning. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Auto Europe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.