4Her

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för 4Her kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för 4Her:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. 4Her är en produkt med bra produktkvalitet och positiva hälsoeffekter för vissa kunder (60%), men företaget kan uppfattas som oseriöst på grund av leverans- och faktureringsproblem (50%). Trots snabb leverans och positiva effekter på hälsan för vissa (100%), kan kundtjänsten vara otillgänglig och problematisk (70%). Kommunikationen och return policy har också blandade recensioner men vissa kunder har ändå upplevt positiva resultat på sin hälsa (40%). Sammantaget verkar 4Her ha fördelaktiga produkter för vissa kunder, men deras leverans- och kundtjänst kan förbättras för att öka pålitligheten och kundnöjdheten.

Produkt

👍 10   👎 8

4Her är en produkt med bra produktkvalitet och positiva resultat som har en positiv effekt på hud och naglar. Trots detta kan företaget uppfattas som oseriöst då vissa kunder har blivit fakturerade månatligen utan att ha beställt produkten och fått den som en prenumeration. Vissa användare har upplevt ökad energi, sexlust och bättre sömnkvalitet med produkten, men andra har haft störd nattsömn och blivit förvånade över extra paket. Tabletterna är stora och vissa har blivit piggare och upplevt minskad smärta i kroppen, 4Her kan vara ett bra val för vissa men kanske inte för alla. (60%)

Leverans

👍 3   👎 5

Delivery of 4Her erbjuder snabb leverans (100%), vilket är bra för kunderna som vill ha produkterna snabbt. Tyvärr kan vissa kunder uppleva problem med att inte få sina paket och även få betalningspåminnelser utan att ha mottagit produkten (50%). För vissa har produkterna dock haft positiva effekter, såsom att bli piggare och känna mindre smärta i kroppen (100%). Sammantaget verkar det finnas risker med leveransen och faktureringen, men produkterna kan ha fördelaktiga hälsoeffekter för vissa kunder.

Kundtjänst

👍 5   👎 9

Kundtjänsten på 4Her har en extremt oseriös rykte med otillgänglig support och problematisk leverans. Trots positiva resultat på hud och naglar och vissa kunder som känner sig piggare och smärtfria efter användning (30%), är den generella upplevelsen av företagets kundtjänst mycket negativ (70%). Det är ovanligt att få leveranser, och vissa kunder har till och med blivit fakturerade trots att de inte fått sina produkter (40%). Det är vanligt att kundtjänsten skyller på Postnord och att missnöjda kunder har fått betalningspåminnelser från inkassobolag trots att de inte har mottagit sina paket (60%). Sammantaget kan man säga att kundserviceupplevelsen hos 4Her präglas av missnöje och brist på pålitlighet.

Kommunikation

👍 4   👎 6

Kommunikationen från 4Her får blandade recensioner. Trots snabb leverans och positivt resultat får företaget kritik för att skicka fakturor månadsvis utan prenumeration (25%), vilket upplevs som oseriöst. Kunden fick en påminnelse på faktura trots att produkten inte hade mottagits (20%) och kundtjänsten anses vara bristfällig och skyller på Postnord (15%). Trots detta har vissa kunder upplevt positiva effekter på sin hälsa, som ökad pigghet och minskad smärta i kroppen (40%). Sammantaget verkar det finnas både positiva och negativa aspekter av kommunikationen från 4Her enligt recensionerna.

Webbplats

👍 0   👎 4

4Her's website får enbart 25% positiva recensioner från användarna. En stor nackdel är att vissa kunder upplever att de faktureras månadsvis trots att de inte får någon leverans. Detta gör företaget verkar oseriöst och har lett till att vissa kunder upplever störd nattsömn. Det är viktigt att ta hänsyn till dessa problem innan man handlar från dem.

Returpolicy

👍 0   👎 5

Return Policy hos 4Her har både bra och dåliga sidor enligt kunderna. Positivt är att de tillåter returer (50%), men det är svårt att returnera oöppnade paket (25%). Tyvärr verkar det finnas problem med att få återbetalning för uteblivna produkter (25%) och vissa upplever att de blir fakturerade månadsvis som en prenumeration utan att få några leveranser (0%).


Om 4Her

4Her är ett ledande företag inom hälsobranschen som betonar vikten av att kunder delar sina åsikter och erfarenheter genom recensioner. Företaget grundades med målet att erbjuda kvinnor högkvalitativa kosttillskott som är anpassade för deras specifika behov. Genom att erbjuda innovativa produkter strävar 4Her alltid efter att främja kvinnors hälsa och välbefinnande. Företaget sätter kunden i fokus och erbjuder enastående kundservice. Med en dedikerad forskningsavdelning håller sig 4Her alltid uppdaterade med de senaste rönen inom hälsa och välbefinnande för kvinnor. Genom att läsa och analysera recensioner kan företaget få värdefull feedback för att förbättra och anpassa sina produkter och tjänster efter kundernas behov.


Kontaktinformation

🌐 www.4-her.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård