OmdömesStälle

  Recensioner Svenska Alarm

  Att känna sig trygg och säker i sitt eget hem är något som alla verkligen vill, det är även något som alla i världen borde ha tillgång till. Men på många platser i världen så är det tyvärr inte så, vissa personer känner sig rädda och otrygga var den befinner sig; oberoende om det är hemma, i bilen eller om du är ute och går med hunden. Detta är väldigt tråkigt men det finns saker man kan göra för att man kanske känner sig lite säkrare. Något man kan göra att till exempel ha på sig en överfallspray som man kan använda om man känner behovet av det, men det finns även andra saker man kan göra som att till exempel lägga upp ett larm i hela sitt hem för att skydda sig själv, sin familj och alla saker som man äger och har. På den svenska marknaden finns det olika företag som erbjuder olika sorters larm men ett av dessa företag är Svenska Alarm.

  Frågor som har med tex frakt, leverans, returer och reklamationer att göra kan man finna svarat på genom att läsa andra personers recensioner. Personer som redan har någon erfarenhet med företaget i fråga.

  Mer information om Svenska Alarm

  Under 2009 grundades och lanserades hela bolaget i Sverige, och än i dag ligger huvudkontoret i Malmö. Idén till företaget kom till då en av företagets grundares mamma hade inbrott i sitt hus under 2008, efter det grundades sedan företaget Svenska Alarm ett år senare. Företaget har i dag flera anställda samt att de har tagit fram en app till mobilen som deras kunder kan använda sig av.

  Enklare liv med våra e-tjänster

  Vad erbjuder Svenska Alarm sina kunder?

  Företaget Svenska Alarm erbjuder sina kunder flera olika sorters alarm. Dessa olika alarm är tex inbrottslarm, villalarm, hemlarm, kameralarm och så vidare. Kundera har möjligheten att välja vilket larm de vill ha inne på hemsidan, där de även sedan betalar och beställer själva larmet. När kunden har valt vilket larm som hen vill ha till sig själv och sin familj så kan hen beställa det, och sedan inom någon dag dyker företaget upp hos kunden och hjälper till att installera det nya larmet.

  Hur kan kundtjänsten hos Svenska Alarm nås?

  Vill man komma i kontakt med företagets kundtjänst så har kunderna möjligheten att göra det antingen genom telefon, via e post eller så kan kunden chatta med dem live direkt inne på företagets hemsida. Inne på företagets hemsida finns det information om till exempel frakt, returer, reklamationer och så vidare. Skulle kunden möjligtvis vara i behovet av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan gå vidare med ditt ärende.

  Har du någon erfarenhet av företaget Svenska Alarm? Om du har det kan du gå in på hemsidan omdomesstalle.se där du kan skriva en alldeles egen recension där du berätta vad du tyckte om företagets kundtjänst hur de hanterade eventuella reklamationer, och hur det fungerade om man ville returnera någon produkt.


  En video från företaget Svenska Alarm.

  Svenska Alarm
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Svenska Alarm

  Din recension

  FAQ

  Är Svenska Alarm ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Svenska Alarm. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Svenska Alarm?

  Svenska Alarm är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Hus & Trädgård. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Svenska Alarms webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.