Eneba

Alla recensioner

Eneba

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Eneba

Att spela spel och att vara intresserad av gaming är ett stort intresse för många personer i dag. Oberoende hur gammal man är så är det inte konstigt i dag om man har ett intresse att sitta flera timmar vid datorn dagligen och spela spel. Att spel är hälsosamt eftersom det är bra för hjärnan, man kan se till att hålla sig social då man träffar nya vänner och det ger möjligheten att slippa undan vardagen som man kanske egentligen inte trivs av. Eftersom gaming har blivit en så stor del av dagens värld och teknik så finns det ofantligt många företag som säljer produkter som har med gaming att göra. Det finns företag som säljer olika typer av konsoler och kontrollers, företag som säljer gaming produkter som tex skrivbord och stolar och företag som säljer spel. Eneba är ett  företag som säljer digitala nycklar till spel. 

Om jag väljer att köpa en digital kopia av ett spel från Eneba hur fungerar det? Vad händer om jag köper ett spel och provat det, och sen inte alls gillar det? Kan man få pengarna tillbaka på ett spel som man knappt har provat? Det är olika frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Info om företaget Eneba
Under 2018 lanserades och grundades företaget Eneba och företagets huvudsäte ligger i Kaunas i Litauen. Idag driver inte Eneba någon typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma online via sin hemsida där de erbjuder kunder i olika länder i världen olika digitala nycklar till spel. Företagare och privatpersoner har även möjligheten att sälja sina spel via Eneba. För att göra det ska personen eller företaget i fråga börja med att kontakta Eneba för att sedan bli uppringd av dem. 

Det som Eneba erbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida finns de olika spelen indelade i flera olika kategorier som tex: äventyr, strategi, FPS och så vidare. Kunderna kan även använda sig av sökfunktionen för att söka bland alla spel i sortimentet. Eneba rekommenderar sina kunder att skapa ett konto via dem innan de gör sina inköp men det är inte något som är nödvändigt för kunden. Det som Eneba säljer fungerar endast digitalt och när kunden sedan har genomfört sin beställning så måste hen aktivera sin nyckelkod via någon annan tjänst där spelet sedan går och spela som tex Steam eller Origin. 

Hur kunderna kan kontakta Eneba 
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Eneba genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.
 
Har du någon erfarenhet av företaget Eneba? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


Hur man kan skapa sitt eget datorspel.