OmdömesStalle

  Recensioner EgenSajt

  Att ha ett eget förtag eller butik drömmer många om. Man vill känna att man själv kan bestämma sina arbetstider, man vill skapa produkter som man sedan kan sälja vidare eller så har man någon typ av idé till företag som man vill lansera och grunda själv. När det kommer till att skapa just hemsidor oberoende om det är formatet av en blogg eller en nätbutik så tror många att det är väldigt svårt och att de först måste lägga flera år på att lära sig programmering innan de kan skapa egna hemsidor. Men så är det inte i dag längre, i dag finns det tjänster som kan skapa hemsidor åt en utgående från det man är ute efter. Dessa tjänster erbjuder även ofta olika typer av webbhotell och olika domäner som man kan använda sig av. Det finns olika företag som erbjuder just detta och Egensajt är en av dem.

  Hur fungerar tjänsten som Egensajt erbjuder, och vad ska man tänka på när det gäller domännamn? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor so man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om Egensajt

  Egensajt är ett svenskt företag som grundades och lanserades under 2007 och de är ett företag som erbjuder olika webbhotell, andra typer av programvaror och servisdrift. Företaget har sitt säte i Göteborg i Sverige och de är verksamma både för privatpersoner och företag. Både företag och andra bolag kan även välja att bli återförsäljare av de tjänster som Egensajt erbjuder och för att göra det kan de börja med att kontakta kundtjänsten hos företaget.

  Hur byter min förening kollektiva tjänster?

  Vad erbjuder Egensajt sina kunder?

  Egensajt erbjuder sina kunder olika webbhotell, domäner och även andra tillägg för webbkonton. Inne på hemsidan finns det olika kategorier med tjänster som kunderna kan kolla igenom. När det även kommer till domännamn så kostar de olika och även de andra tjänsterna erbjuds i olika priser där det ingår olika mycket/lite. Är det så att det köps in domäner via Egensajt så igår det tex telefonsupport, flera olika servrar i Sverige, full DNS -hantering och annat. Från och med att det har köpts domäner och sedan blivit registrerat från Egensajt så tar det cirka 2 – 5 timmar innan själva domänen blir synlig på internet.

  Hur kundtjänsten hos Egensajt kan nås

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du använt dig av tjänsten som Egensajt erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder och annat du kanske vill lägga till.


  Om man vill starta eget företag.

  EgenSajt
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om EgenSajt

  Din recension

  FAQ

  Är EgenSajt ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om EgenSajt. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder EgenSajt?

  EgenSajt är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EgenSajt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.