CyberGhost VPN

Alla recensioner

CyberGhost VPN

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

CyberGhost VPN

Hur många olika streaming tjänster finns det inte där ute? Inte bara att det finns så många olika men det finns även så många olika filmer och serier som man kanske skulle vilja se. Det kan vara så att man kanske känner att det blir allt för dyrt att betala för många olika sajter på en och samma gång, men det kan också vara så att det lanseras en ny film eller serie på någon sajt men att den inte finns tillgänglig i det land man bor i. Det finns inte så mycket man kan göra i detta tillfälle förutom att skaffa sig VPN. Där ute finns det olika hemsidor erbjuder VPN tjänster och CyberGhost VPN är en av dem.

Är tjänsten värd sitt pris som CyberGhost VPN erbjuder? Hur många olika kanaler kommer jag att kunna koppla mig till om jag bestämmer mig för just denna VPN tjänsten? Om jag vill koppla upp mig till en kanal i USA, kommer materialet jag väljer att se på ändå vara i bra kvalitet? Få reda på svaren till dessa frågor och många fler genom att läsa andra personers ärliga åsikter. 

Mer information om CyberGhost VPN
Företaget kommer från Bukarest som ligger i Rumänien och det grundades och lanserades under 2011. I dagsläget har företaget cirka 36 miljoner användare och på CyberGhost VPN arbetar det idag 70 personer. Någon typ av fysisk verksamhet driver inte företaget, utan de erbjuder sina vpn tjänster online via sin hemsida. 7 200 olika vpn servrar har företag som det är möjligt att ansluta sig till. 

Det som CyberGhost VPN erbjuder sina kunder
De olika vpn tjänsterna som företaget erbjuder fungerar som en prenumeration, så kunderna kan välja om de vill betala en fast kostnaden i månaden eller i året för att hålla tjänsten aktiv. CyberGhost VPN erbjuder vpn tjänster både till mobilen och datorn, men även till andra enheter som tex PS4, Xbox one, Wii och så vidare. Det finns tre olika prenumerationsalternativ som kunderna kan välja mellan, vilket betyder att de kan antingen ha tjänsten under endast en månads tid, under ett år eller under 3 år. På varje konto kan man som kund ha upp till 7 enheter kopplade. 45 dagars “pengarna tillbaka” garanti gäller på företagets tjänster. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos CyberGhost VPN
Har någon person några frågor om kanske tjänsten som CyberGhost erbjuder, eller så undrar de kanske något om själva VPN så har de möjligheten att direkt kunna prata med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till dem. De försöker svara på sina inkomna frågor så snabbt som möjligt. 
 
Har du någon gång använt dig av tjänsten som CyberGhost VPN erbjuder? Har du det, kan inte du då skriva en egen recension om företaget? Berätta vad du tyckte om själva tjänsten och om det var enkel att använda. Berätta om du kommer att fortsätta att betala för denna tjänst eller kommer du att skaffa VPN hos någon annan? Hos oss på OmdömesStalle kan du gratis skriva recensioner


Hur man kan handla säkert online.