Miss Hosting

Alla recensioner

Miss Hosting

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bluehost
Bluehost
0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Logo Loopia
Loopia
0 recensioner

Många personer har i dag drömmen om att skapa sig ett eget företag och få sitt namn ut i världen. Men många vet ka...

Logo Boxer
Boxer
0 recensioner

Bredband och abonnemang, kanske tråkigt att lägga pengar på men dom allra flesta vill ju ha bra surf i mobilen och internet hemma ...

Logo GoDaddy.com
GoDaddy.com
0 recensioner

Alla vill inte ha ett vanligt jobb, där de alla dagar måste lyssna på vad sin chef vill att man ska göra. Många tycker ...

Miss Hosting

Man kan i dag hitta alla produkter och tjänster man än kan tänka sig online. Online kan man t.ex. få hjälp med att hitta den perfekta mäklaren för att sälja sin lägenhet, man kan köpa alla nödvändigheter till ett barn eller ett husdjur samt att man helt online kan skapa sig ett eget varumärke och företag. Det är smidigt att nästan allting kan göras online eftersom man kan sköta ärenden och shopping dygnet runt (man behöver inte anpassa sig till några öppettider), samt att man kan vara hemma och man behöver inte ens ta sig till matbutiken. När det kommer till företagande och kanske drivandet av någon typ av hemsida så finns det olika saker man måste tänka på. Man behöver t.ex. bygga sin hemsida, man behöver en domän och så vidare. Miss Hosting är ett företag som erbjuder sina kunder det. 

Genom att läsa andra personers recensioner om företag och hemsidor som t.ex. Miss Hosting kan man få svaret på många knepiga frågor som man kanske undrat över en längre tid. man kan få svar på många olika frågor som har med olika saker och göra som till exempel reklamationer, kundtjänsten, kvaliteten på produkterna och så vidare. 

Mer info om Miss Hosting
Företaget och hemsidan Miss Hosting grundades och lanserades under 2014 och är en del av Miss Group. I Stockholm i Sverige har företagets sitt huvudkontor men de har även flera kontor runt om i olika städer i världen. Miss Hosting är verksamma på online marknaden genom att vara ett Internationellt Webbhotell som erbjuder olika typer av Hosting relaterade tjänster. Sedan företagets start har de varit med och registrerat cirka 650 unika toppdomäner världen över. 

Vad erbjuder Miss Hosting sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan kunderna se de olika tjänsterna som Miss Hosting erbjuder sina kunder som t.ex.: att skapa en domän, att bygga upp en hemsida från grunden, hjälp med webbhotell och så vidare. Kunderna kan själva välja på vilket språk de vill använda företagets hemsida och även i vilka valutor de vill se priserna. När det kommer till att köpa webbhotell via Miss Hosting så kan kunderna välja mellan olika prenumerations alternativ vilket även betyder att priserna varierar och även de tjänster som kunderna får med. Fyra olika alternativ kan kunderna välja mellan och priserna varierar från 9 kr/månad till 399 kr/månad. 

Hur kan kunderna kontakta Miss Hosting?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns. 

Har du använt dig av någon tjänst som Miss Hosting erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om kundtjänsten var till hjälp och annan information som du vill tillägga. 


Tips om man skapar egen hemsida.