OmdömesStälle

  Recensioner Loopia

  Många personer har i dag drömmen om att skapa sig ett eget företag och få sitt namn ut i världen. Men många vet kanske inte var de ska börja. Vissa väljer att starta upp ett företag i den staden de bor och är uppväxta i där de sedan erbjuder olika tjänster till folket. Men nuförtiden när internet och sociala medier är en så stor grej så vill kanske många även skapa sig ett eget brand på internet. En sak man kan göra på nätet är att börja blogga via en portal eller börja lägga upp många inlägg på olika sociala kanaler, men en annan sak man kan göra är att skapa sig en egen hemsida där man antingen kan erbjuda information, saker till försäljning eller tjänster av olika slag. Många tror att det kan vara väldigt svårt att skapa sig en egen hemsida man i dagsläget är det inte ens så svårt. Det finns ett flertal olika företag och hemsidor som erbjuder olika tjänster som t.ex. domäner, webbhotell eller e-mailprogram, och ett av dessa företag är Loopia.

  Hur fungerar det om jag vill använda mig av de olika tjänster som Loopia erbjuder och hur är det med betalningen? Kommer den alltid att kännas trygg och säker. Genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget kan man finna svaret på många olika frågor.

  Mer information om företaget Loopia

  Loopia är ett företag som grundades och lanserades i Sverige under 1999 och är i dag ett av Sverige största och ledande Webbhotell. Loopia finns i dag inte endast i Sverige utan de driver även sin verksamhet i Norge och Serbien. Företagets kunder är en ganska blandad skala och det kan bara allt mellan stora internationella företag till enskilda privatpersoner eller idrottsföreningar. I dagsläget har över 800 00 domännamn skapats via hemsidan och de har nästan 300 00 kunder.

  Installera en Wordpress-baserad webbplats steg för steg

  Vad erbjuder Loopia sina kunder?

  Loopia erbjuder sina kunder en del olika tjänster men de tre huvudtjänsterna som de erbjuder är: domännamn, webbhotell och VPS. På hemsidan kan man välja om man vill köpa en helt enskild tjänst eller så kan man köpa ett helt paket där så gott som allting som företaget erbjuder ingår. Inne på hemsidan kan man läsa mer om de olika erbjudanden och de olika paketen men alla priser som står på hemsidan är exklusive moms, så när man väl väljer sig för en tjänst kommer det att tillkomma en momsavgift.

  Hur kan man komma i kontakt med Loopia?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga redan där. Skulle det vara så att man ändå vill kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga kan man kontakta dem antingen via telefon eller e-post.

  Har du någon erfarenhet av webbhotellet Loopia? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension.


  Loopia.

  Loopia
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Loopia

  Din recension

  FAQ

  Är Loopia ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Loopia. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Loopia?

  Loopia är huvudsakligen aktivt i Telekomkategorin, mer specifikt inom Internet & Webbhotell. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Loopias webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.