katshing

Alla recensioner

katshing

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Halebop

Halebop

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chilimobil

Chilimobil

0 recensioner

En mobil har nästan de flesta av oss. Men för att faktisk kunna använda våran mobil så måste vi ju även ha et...

Logo Fibio

Fibio

0 recensioner

En mobil har nästan alla av oss redan i fickan, men vad är det man behöver förutom en mobil? Jo ett mobilabonnemang, och dä...

Logo TELE2

TELE2

0 recensioner

I dagens samhälle, är vi nästan ständigt uppkopplade. Vi har våra mobiltelefoner bredvid oss dygnet runt ifall någo...

katshing

Så gott som alla har en mobil nuförtiden, men det är inte bara mobilen man behöver utan man behöver ju även ha ett abonnemang så att man kan texta, ringa men även surfa med mobilen. Hur ska man veta vilket abonnemang kan man välja eftersom de finns ganska många olika? Det kan kanske vara svårt ibland att veta hur man ska tänka då det kommer till att välja sitt abonnemang, men sist och slutligen så är många av dem ändå väldigt lika. Katshing är ett företag som erbjuder olika typer av surfabonnemang

Kommer jag att veta att jag betalar ett rimligt pris om jag bestämmer mig för att skaffa ett abonnemang via Katshing? Hur ska jag ta mig till om jag ska flytta och plötsligt vill säga upp mitt abonnemang, kommer jag att kunna göra det? Vad du åtminstone kan göra är att här inne på OmdömesStälle läsa andra personers recensioner, eftersom de redan har tankar och åsikter om olika företag där ute. 

Info om Katshing
Katshing är ett företag som kommer från Sverige och de är 100% digitala. Katshing är en svensk mobiloperatör som erbjuder nonstop surf på alla sina olika abonnemang. De har funnits på marknaden en tid och de har även tagit hjälp av olika influencers där ute som helst enkelt har hjälpt till och marknadsfört företaget. 

I dagsläget erbjuder företaget 5 stycken olika abonnemang, som sagt innehåller alla de olika alternativen nonstop surf samt att det ingår fria samtal och mess i alla alternativ. Är det så att det kund ska gå från ett annat abonnemang till ett som Katshing erbjuder så kommer kunden ändå att kunna behålla sitt gamla mobilnummer

Tjänster som Katshing erbjuder
Oberoende vilken av alla de 5 olika alternativen en kund bestämmer sig för så har ingen av dem någon bindningstid vilket betyder att kunden kan gå ut från avtalet när hen vill det. Priserna varierar mellan 47 kr i månaden och upp till 147 kr i månaden. Oberoende vilket alternativ kunden väljer sig för så har hen möjligheten att de två första månaderna få 50% rabatt på sitt abonnemang och sedan efter det betala det fulla priset. SIM-Kortet som företaget erbjuder kan kostnadsfritt beställas hem. 

Katshing erbjuder inte endast abonnemang utan i sitt sortiment så har de även ett urval av iPhones. Dessa mobiler är inte helt nya utan de är begagnade men de är renoverade, olåsta, nypackade samt att de ingår 15 månaders garanti på dem. 

Tankar och åsikter om Katshing
Har du haft ett abonnemang via företaget Katshing? Om svaret på den frågan lyder “ja” så skulle det vara väldigt tacksamma om du endast tog många minuter av ditt liv och skrev en helt egen recension om företaget där du med dina egna ord har möjligheten att berätta vad du tyckte om dem. Berätta gärna om du tyckte att priset kändes rättvist, om du hade bra uppkoppling och berätta även om du har valt att köpa en mobil via dem. Att lämna en recension inne hos oss är helt gratis och du kan skriva recensioner om hur många företag du vill. 


Det som Katshing erbjuder sina kunder.