STJÄRNURMAKARNA

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2.6 för STJÄRNURMAKARNA kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för STJÄRNURMAKARNA:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. STJÄRNURMAKARNA har en praktisk plats både i Täby centrum och nära Stora torget i Uppsala, men med vissa kunder som upplever problem med klockor som inte fungerar och kondens på insidan. Det finns fel i leveranser och reparationer, med dyra priser och ibland dålig service. Kommunikationen och hanteringen av reklamationer är bristfällig, vilket leder till svårigheter för kunderna. Trots gratis batteribyte och länkkortning, behöver företaget förbättra kundservice och reparationstjänster för att öka kundnöjdheten. (49%)

Produkt

“Felaktig produkt”

👍 5   👎 14

STJÄRNURMAKARNA har en butik i Täby centrum (50%), men tyvärr inte nära stora torget i Uppsala. Vissa kunder har haft problem med klockor som inte fungerar (30%) och kondens på insidan (20%). Det har också förekommit fel leverans av produkter (10%) och problem med reparationer, som att vissa delar monterades fel (15%) och reparationen var dålig (20%). Priserna för reparationer är dyra och batteribyte kan bli påtvingad (25%). Service kan vara långsam (10%) och det har förekommit löften om reparationstider som inte hållits (5%). Sammanfattningsvis verkar det finnas rum för förbättring i kundservice och reparationstjänster hos STJÄRNURMAKARNA.

Leverans

“Lång leveranstid”

“Seg orderhantering”

“Långsam leverans”

👍 2   👎 6

STJÄRNURMAKARNA har en hel del problem med leveranser enligt recensionerna. Trots att vissa kunder inte upplever några konstigheter, verkar det vara vanligt med lång leveranstid, felaktiga leveranser och ibland ingen leverans alls. Kunder har fått fel produkter eller dubbla leveranser, och en del har även upplevt kondens på insidan av klockan. Tyvärr verkar företagets service vara opålitlig och obefintlig, vilket kan vara ett stort avskräckande för potentiella kunder. (30%)

Kundtjänst

“Sämsta kundbemötande”

“Dålig kundservice”

👍 4   👎 47

STJÄRNURMAKARNA har problem med ovänlig och oerfaren personal samt bristande kommunikation, vilket resulterar i dåligt bemötande och svårigheter att få hjälp. Garantin gäller fortfarande och vissa kunder har fått dyra reparationer utan förklaring. Det finns även beskyllningar om oaktsamhet från butiken och missnöje med hanteringen av reklamationer. Kundtjänsten svarar inte på tidigare omdömen och det förekommer lögner om kostnader och tider för reparation. Bättre service och förbättrad kommunikation behövs för att öka kundnöjdheten.

Kommunikation

“Brister i kommunikation”

👍 2   👎 12

STJÄRNURMAKARNA har en bristfällig kommunikation och hantering av reklamationer, vilket har resulterat i problem för kunderna. Kundservice har svårt att svara på frågor och det företaget verkar oengagerat och slött. Det finns även svårigheter att få kontakt med kundtjänst. Trots detta har vissa kunder inte upplevt några konstigheter med företaget. (38%)

Webbplats

👍 3   👎 1

STJÄRNURMAKARNA har en praktisk plats i både Täby centrum (100%) och nära Stora torget i Uppsala (100%). En nackdel är att vissa kunder upplever ett slött och oengagerat beteende från personalen (30%), samt upplever att det finns felaktigheter i arbetet som utförs (20%). Ett fördel är att de erbjuder gratis batteribyte och länkkortning (100%).

Returpolicy

“Sämsta garanti villkor”

👍 0   👎 3

STJÄRNURMAKARNA:s återbetalningspolicy verkar vara bristfällig och brister i engagemang och korrekthet enligt kunderna. Kundbemötandet och garantivillkoren anses vara de sämsta av många recensioner och det verkar också finnas problem med att hantera reklamationer korrekt. Denna policy verkar ha en låg tillit och nöjdhet bland kunderna med en beräknad nöjdhetsnivå på endast (33%).


Om STJÄRNURMAKARNA

Stjärnurmakarna är en butikskedja som erbjuder klockor av olika varumärken såsom Casio, Daniel Wellington, Calvin Klein, Gucci, GANT osv. Företaget har funnits sedan 1892 men blev ett registrerat varumärke först under 1930-talet. De driver både fysiska butiker och en nätbutik där hela sortimentet kan ses. Med ett 40-tal butiker runt om i landet erbjuder de klockor och smycken för kvinnor, män och barn. Kunden måste vara 18 år för att handla i nätbutiken och produkterna levereras av PostNord och DHL med en leveranstid på mellan 2 till 3 arbetsdagar. Det finns garanti på produkterna och kunder har möjlighet att returnera produkter inom 30 dagar från mottagandet. Kundtjänsten kan nås via telefon, e-post eller i någon av de fysiska butikerna.


Kontaktinformation

🌐 stjarnurmakarna.seKategorier

Nätbutiker | Mode