OmdömesStalle

  Recensioner Yves Rocher

  Smink, hudvårdsprodukter och parfym är något som de allra flesta av oss använder dagligen. Vissa har ett stort intresse för det och brinner för att söka upp de senaste nyheterna och prova dem, medans andra köper samma ansiktsrengöring om och om igen för att dom verkligen gillar den. Oberoende om man är en smink- och hudvårdsfantast eller inte så måste man köpa dessa produkter, men var ska man göra det? Ska man ta bilen efter jobbet till en överfull parkering för att sedan upptäcka i affären att sminket eller hudvårdsprodukten man är ute efter är slutsåld? Nej, så behöver man inte göra längre, nuförtiden kan man ta sin mobil eller sin dator och sätta sig bekvämt i soffan för att gå in på någon hemsida som säljer just de produkter man är ute efter. En hemsida som säljer smink, hud- och hårvård och parfymer är Yves Rocher.

  Mer information om Yves Rocher

  Företagetgrundades och lanserades i Frankrike under 1930 av en person vid namnet Yves Rocher, med inriktningen att på både naturen och även kvinnlig skönhet. Kosmetika och skönhet är det som företaget huvudsakligen säljer och under 2017 jobbade över 18 000 personer på Yves Rocher. Först under 1983 startades Yves Rocher svenska dotterbolag som i dagsläget har ungefär 350 anställda och ligger i Helsingborg. Eftersom företaget fokuserar mycket på naturen kan man läsa mer om det ämnet inne på deras hemsida om man är intresserad.

  Yves Rocher.

  Vad har Yves Rocher att erbjuda?

  Inne på företagets hemsida kan man kika igenom olika kategorier och det finns även en kategori vid namnet ”erbjudanden” och i juletider en ”julklappstips” kategori. Om man gör en beställning under 250 kr kommer frakten att kosta 25 kr, men om man vill ha leveransen hem till dörren kommer det att kosta 69kr. Den normala leveranstiden är 2 – 5 arbetsdagar, men om efterfrågan på någon produkt är väldigt hög kan det ta längre än så. När det gäller själva betalningen kan man välja att betala med kort, direktbetalning, faktura eller delbetalning.

  Om du är intresserad av företagets produkter kan du prenumerera på deras nyhetsbrev för att ta del av nyheter och erbjudanden.

  Hur kommer man i kontakt med Yves Rocher?

  Om man undrar över något eller har några frågor till företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida och kika in fliken ”FAQ”, där ligger de oftast ställda frågorna och därför är chansen stor att även du hittar svaret på din fråga där. Om man ändå vill kontakta företaget kan man göra det via e-post eller så kan man ringa dem, såklart kan man även gå in i någon av deras fysiska butiker för att ställa sin fråga. Om du känner att du måste lämna in en reklamation till företaget ska du kontakta dem så att ni kan komma överens om något, om du kände att ni inte lyckades lösa problemet sinsemellan ska du vänta dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN).

  Har du handlat några produkter hos Yves Rocher? Om du har gjort det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.

  Yves Rocher
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  4
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  8

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Undermåligt shampoo

  Vill klaga på shampoot BRILLANCE.
  Enligat reklamen ska det ge glansigt hår.
  Efter en shampoonering blev håret snustorrt som
  fnöske och ingen glans överhuvudtaget.
  Urusel kvalitet och blev mycket besviken

  Av: Gunilla Ivert20-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Yves Rocher

  Din recension

  FAQ

  Är Yves Rocher ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Yves Rocher. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Yves Rocher?

  Yves Rocher är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yves Rocher gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.