OmdömesStalle

  Recensioner Uret

  Klockor

  är en accessoar som varit populär väldigt länge. Inte nog med att klockor är en väldigt snygg accessoar som verkligen kan göra en helhet av hela outfiten men de är även väldigt praktiska så att man slipper gå och kolla på mobilen hela tiden om man undrar vad klockan är. Klockor och armbandsur kommer i alla storlekar, former, priser, modeller etc. Men det finns alltid en klocka för var och en. Vissa vill ha en stilren klocka som inte kostar så mycket, medans andra verkligen är insatta i klockvärlden och kan tänka sig betala flera tiotusentals kronor för en klocka. Men oberoende vilken sorts klocka man är ute efter så måste man ju börja leta någonstans. En bra plats att kolla på klockor är online i olika nätbutiker. När man kollar på klockor online kan man sitta helt i lugn och ro, samt att man kan kolla på olika bilder och videor på just den klockan man är intresserad av. Uret är en nätbutik som säljer klockor online i Sverige.

  Vad ska ja göra om jag beställer en klocka från Uret men sedan vill lämna tillbaka den? Hur kan jag kontakta företaget om jag har någon fråga? Det är några frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner.

  Info om företaget Uret

  Uret är ett företag som lanserades och grundades under 2006 och är idag en av Skandinaviens största nätbutiker där man kan hitta märkes- och designerklockor. Enda sedan företagets start har Uret levererat klockor till mer än 270 000 kunder och de har ett klocksortiment där det ingår över 30 000 olika modeller på klockor.

  Vad erbjuder Uret sina kunder?

  Inne på Urets hemsida kan man kolla igenom olika klockor från över 70 olika klocktillverkare. En sökfunktion finns på hemsidan om man vet vad man är ute efter, men i annat fall kan man kolla igenom de olika flikarna och kategorier som finns på hemsidan för att se om man hittar något som faller i smaken. När man köper en klocka via Uret får man 90 dagars öppet köp. Vilket innebär att man har 90 dagar på sig att bestämma sig om man verkligen är nöjd eller om man skulle vilja lämna tillbaka klockan. På klockorna som företaget säljer ingår det 2 års garanti, men den gäller inte om klockan har fått några märken pga. slitage eller användning.

  Uret kan även ta emot kunder gamla och begagnade klockor eftersom de driver en skild nätbutik för vintageklockor. Via Uret kan man sälja sin gamla klocka, byta den till någon annan eller sälja den på kommission.

  Hur kan man kontakta företaget Uret?

  Inne på företagets hemsida finns en flik med namnet ”vanliga frågor”, där de oftast ställda frågorna finns. Hittar man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget kan man göra det via e-post eller telefon. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten.

  Har du handlat en klocka hos Uret någon gång? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  Armbandsur.

  Uret
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Uret

  Din recension

  FAQ

  Är Uret ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Uret. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Uret?

  Uret är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Uret gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.