OmdömesStalle

  Recensioner Trendrum

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Trendrum är ett företag som erbjuder sina kunder möbler och inredning via sin hemsida.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Trendrum? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner.

  Mer information om Trendrum

  Förtaget lanserades och grundades under 2010 med syftet att sälja möbler och inredning via nätet. Företaget är verksamma online samt att de har en fysisk butik/showroom som ligger i Fjälkinge i Sverige.

  who you can use blocket arabic users.mp4

  Vad erbjuder Trendrum sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier, samt en sökfunktion som kunderna kan använda sig av. Företaget levererar sina produkter inom Sverige och leveranserna sker med Schenker och DSV. Paketen levereras antingen till kunden närmaste ombud eller direkt till kundens hem. Betalningsalternativen som kunderna kan välja mellan är delbetalning, betalning via faktura, direktbetalning via internetbanken eller via kort. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. Oberoende hur stor eller liten beställning som kunderna väljer att göra så läggs det inte till någon fraktkostnad på beställningen, Trendrum erbjuder fri frakt på alla ordrar. För att handla via företagets hemsida ska kunden vara 18 år eller äldre, eller ha målsmans tillstånd.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Trendrum?

  Kunderna kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen via e-post eller via telefon. Inne på företagets hemsida kan kunderna även läsa igenom villkoren där de kan hitta information om tex leveranser, reklamationer eller returer. Skulle kunden vilja lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon gång handlat hos Trendrum? Om du har det kan du skriva en recension där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, hur leveranstiderna var och om kundtjänsten var till hjälp om du var tvungen att kontakta dem.


  Hur man billigt kan inreda.

  Trendrum
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Trendrum

  Din recension

  FAQ

  Är Trendrum ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Trendrum. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Trendrum?

  Trendrum är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trendrum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.