OmdömesStalle

  Recensioner Teknikhouse

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ett företag som åtminstone är verksamt i Sverige och säljer och erbjuder sina kunder mobiltillbehör och annan elektronik är Teknikhouse.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Teknikhouse? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Teknikhouse

  Teknikhouse är ett företag som har sitt säte i Stockholm och de både ägs och drivs av företaget Nordic Teknik House AB. De som arbetar på företaget har flera års erfarenhet inom branschen och de hjälper både företag och privatpersoner att reparera sina mobila enheter.

  Minikinifolket del 2 (1982-06-18)

  Vad erbjuder Teknikhouse sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex kablar och laddare, batterier, ljud och bild, verktyg och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. När man gör en beställning hos Teknik House så är den vanliga leveranstiden cirka 3 dagar, men det kan ta längre tid om det är under en högsäsong. Om man gör en beställning på hemsidan som går på mer än 499 kr så kommer det inte att tillkomma någon fraktkostnad, och alla leveranser sker med Postnord och DHL. Skulle man få hem en produkt som man har beställt och sedan känner sig missnöjd med den så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Teknikhouse?

  Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företaget genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan eller så kan man ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar företagets kundtjänst så kan man gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor.

  Har du någon gång handlat hos Teknikhouse? Om du har det så kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Vad är egentligen teknik?

  Teknikhouse
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  VARNING. Det här företaget är ett bedrägeriföretag

  Köp inte på den foretaget. Dem lurar folk.

  Av: Fer20-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  bedrägeri

  företaget försöker lura folk och säger att det är inte deras produkter när man returnerar de.

  Av: Foad Barham12-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Teknikhouse

  Din recension

  FAQ

  Är Teknikhouse ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Teknikhouse. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Teknikhouse?

  Teknikhouse är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Teknikhouse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.