OmdömesStalle

  Recensioner Partyhallen

  Flera gånger under året dyker det upp tillställningar då man blir bjuden på en fest eller då man kanske själv ska styra upp en fest och bjuda alla vänner och bekanta. Något som även är väldigt vanligt är att gå på maskerad och klä ut sig, i synnerhet på hösten då det är Halloween. När det kommer till att gå på maskerad så måste man ju ha en klädsel att ha på sig. Är man ute efter maskeradkläder så kan man gå till någon fysisk butik och se hur utbudet ser ut, vissa göra det eftersom de då har möjligheten att prova alla kläder på, men alla har inte tiden till det. Så därför finns det även företag som erbjuder sina kunder maskeradkläder online via olika hemsidor. Partyhallen är ett företag som erbjuder sina kunder denna typ av produkter.

  Hur är kvaliteten på produkterna om man väljer att beställa från Partyhallen? Hur ska man ta sig till om man känner för att lämna in en reklamation eller om det är så att man får hem en söndrig produkt? Det är frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Partyhallen

  Företaget är både grundat och lanserat i Sverige och de erbjuder sina kunder partyprylar via sin hemsida. Företaget är verksamma via sin hemsida online, men de har även ett fysiskt hämtlager där kunden har möjligheten att själv hämta sina produkter efter beställning.

  How-To | Vilken fläkt skall jag välja? Airflow vs Static Pressure

  Vad erbjuder Partyhallen sina kunder?

  Företaget erbjuder produkter både till barn och vuxna, och inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex kalastema, högtider, maskerad och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunder att använda. För att handla via hemsidan måste kunden vara 18 år eller äldre, eller ha målsmans tillstånd. Kunden har endast möjlighet att beställa produkter via företagets hemsida. Leveranserna sker via Postnord vilket tar mellan 1 till 2 arbetsdagar. Klarna har hand om betalningarna som sker via hemsidan vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direkt via internetbanken, delbetalning samt faktura. Görs det beställningar via företagets hemsida så läggs det inte till någon fraktavgift om beställningen är på mer än 499 kr. I annat fall läggs det till en avgift på 45 kronor.

  Har du handlat hos Partyhallen?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Partyhallen? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Tips då man fixar inför fest.

  Partyhallen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Krokar

  Super nöjd fungerar precis som det ska. Prisvärt och snabb leverans.

  Av: Annika Eriksson05-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Partyhallen

  Din recension

  FAQ

  Är Partyhallen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Partyhallen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Partyhallen?

  Partyhallen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Partyhallen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.