OmdömesStalle

  Recensioner Mshop

  Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Mshop är ett företag som erbjuder sina kunder sexleksaker online.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Mshop? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Information om företaget Mshop

  Mshop (gick tidigare under namnet Martinshop) är ett företaget och en nätbutik som grundades och lanserades i Sverige och de erbjuder sina produkter i länder runt om i Europa och i världen. Mshop är både verksamma via sin nätbutik samt att de har ett flertal fysiska butiker i städer i Sverige.

  How-To | Vilken fläkt skall jag välja? Airflow vs Static Pressure

  Vad erbjuds hos företaget Mshop?

  Sexleksaker, apotek, underkläder och förspel är några av de produktkategorierna som finns inne på företagets hemsida, samt att det finns en sökfunktion tillgänglig för kunderna på hemsidan. Den normala leveranstiden är mellan 1 – 2 arbetsdagar inom Sverige, så länge som de beställa produkterna redan finns i företagets lager. Kunden kan spåra sin leverans medans den är på väg. Sju olika betalningssätt kan kunderna välja mellan då de gör sin beställning och de är tex kortbetalning, direktbetalning, Swish, Apple Pay och så vidare. Kunderna har 30 dagars returrätt på produkterna och för att returen ska bli godkänd så ska produkten vara oanvänd, samt att förpackningen ej får vara bruten eller skadad. Att returnera underkläder går inte pga. hygieniska skäl.

  Hur kan kunderna nå Mshop’s kundtjänst?

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Mshop genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Mshop? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Tips om man vill starta egen e-handel.

  Mshop
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Mshop

  Din recension

  FAQ

  Är Mshop ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Mshop. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Mshop?

  Mshop är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.