OmdömesStalle

  Recensioner Medgravyr

  Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara så att det handlar om julen, födelsedag, eller kanske studenten eller någon annan tillställning. Att hitta presenter till någon kan vara enkelt om det är så att man känner personen, men det kan även vara svårt om man känner att personen redan har allting. Och när det kommer till att ge bort presenter så kan man antingen gå till någon fysisk butik och se hur utbudet ser ut där, men man kan även beställa presenter på nätet eftersom det finns så mycket att välja mellan online. Det finns olika butiker online som erbjuder produkter som man kan ge bort som present, men ett av dessa företag är Medgravyr.

  Hur är kvaliteten på produkterna om man väljer att beställa från Medgravyr? Om man vill returnera en produkt till Medgravyr, hur ska man göra då? Hur är storlekarna på produkterna som företaget säljer? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Information om företaget Medgravyr

  Företaget är grundat och lanserat i Sverige och företaget kommer ursprungligen från Göteborg i Sverige. De är verksamma via sin hemsida online och de erbjuder sina kunder olika typer av presenter. De driver inte någon fysisk butik utan är verksamma online och de har egna lokaler och lager i Göteborg.

  Bluffbolaget FabriksOutlet fick annonsera på Politiskt Inkorrekt (3/3)

  Vad erbjuder Medgravyr sina kunder?

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida som tex personliga presenter, graverade glas, köket, hemmet och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda. Medgravyr erbjuder produkter till personer utav olika åldrar och det finns både produkter till män och kvinnor. Priserna som finns synliga på hemsidan är inklusive moms och de står skrivna i svenska kronor. För att få handla via företagets hemsida så måste man vara 18 år eller äldre, eller ha målsmanstillstånd. Oberoende hur liten eller stor beställning kunderna väljer att göra från företaget så gäller alltid samma fraktavgift vilket ät 59 kr per order. Då kunderna gör en beställning så är den normala leveranstiden 4 – 7 arbetsdagar, så länge som produkterna finns i lager. När det kommer till betalningar så är det Klarna som har hand om dem vilket betyder att kunderna kan betala med kort, via internetbanken, delbetalning eller på faktura.

  Hur kan kunderna nå kundtjänsten på Medgravyr?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Medgravyr? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Produkt man kan hitta hos Medgravyr.

  Medgravyr
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Medgravyr

  Din recension

  FAQ

  Är Medgravyr ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Medgravyr. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Medgravyr?

  Medgravyr är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Medgravyr gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.