OmdömesStalle

  Recensioner Lappeliten

  När barnen är i skolan eller på ett daghem så vet man som förälder att när man ska hämta sitt barn så kan det vara svårt att komma ihåg exakt vilka plagg som är just ditt barns. Många kläder ser ofta ganska likadana ut samt att barnen kanske har bytt kläder under dagen om de blivit blöta eller smutsiga. En sak man kan göra på förhand är att markera alla kläder med en penna och skriva på varje plagg vem kläderna gör till, det är ganska så tidskrävande samt att de väldigt enkelt slits bort då man tvättar kläderna. Men det finns faktiskt företag som kan hjälpa till i just denna situationen. Det finns flera olika företag som erbjuder olika sorters produkter och prylar men ett företag som är verksamt med namnet Lappeliten erbjuder namnlappar som man sedan kan fästa på alla barnets kläder och plagg.

  Om jag väljer att göra en beställning hos Lappeliten är produkterna värdas sitt pris då? Kommer produkterna att hålla eller kommer de att gå sönder efter första användningen. Det är bara ett fåtal av alla frågor som man kanske undrar över som man inte kan veta svaret på innan. Därför kan det vara bra att läsa recensioner innan som är skriva av personer som redan handlat hos företaget i fråga.

  Mer information om Lappeliten

  Lappeliten är ett företag som är grundat och lanserat i Norden och de driver en nätbutik där de erbjuder sina kunder namnlappar som man sedan kan fästa på kläder och liknanden produkter.

  Fortell med video!

  Vad erbjuder Lappeliten sina kunder?

  På företagets hemsida finns det olika namnlappar att välja mellan där de tillverkas av olika material samt att man kan fastsätta dem på olika sätt på kläderna. Klisterlapparna som företaget säljer kan man fästa på kläderna genom att tex stryka på dem och man kan lägga dem på olika produkter som vattenflaskor, matlådor, kläder etc. Klisterlapparna tål både diskmaskin och tvättmaskin samt även torktumlare och mikrovågsugn. Inne på hemsidan finns det lite olika set att välja mellan och därför finns det även olika priser på produkterna. När man gör en beställning på hemsidan så kan man förvänta sig att få dom levererade inom 3–5 arbetsdagar beroende på vilken tid och på vilken dag man lägger sin beställning. Alla beställningar som görs via företaget kommer att levereras med PostNord. När det kommer till själva betalningen då man gör sin beställning så kan man välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, med Swish eller så kan man betala på faktura via Klarna.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Lappeliten?

  Har man några frågor eller funderingar kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via e-post eller på telefon. Men innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på företagets hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga där.

  Har du någon gång handlat hos Lappeliten? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Lappeliten.

  Lappeliten
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lappeliten

  Din recension

  FAQ

  Är Lappeliten ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lappeliten. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lappeliten?

  Lappeliten är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Barn & Baby, Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lappeliten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.