OmdömesStalle

  Recensioner Joyland

  Många har kanske varit i ett långt förhållande. Man har haft samma partner under många års tid vilket är otroligt men det kan även bli tråkigt på vissa fronter om man är en person som behöver lite förändring. Att pigga upp ett förhållande kan man göra på många sätt. Man kan tex leka roliga lekar som man kanske inte gjort förut, man kan åka på semester utan barnen och bara njuta under några veckor och det finns även prylar som kan pigga upp äventyrandet i sovrummet. I dag kan man hitta allt som man kan tänka sig online. Man kan finna nya kläder, helt ny inredning, vitvaror och även såklart sexleksaker och andra prylar för en själv eller till sin partner. Många föredrar att handla sexleksaker online eftersom det är så pass diskret. En sexbutik på nätet är tex Joyland.

  Om jag väljer att handla hos Joyland, är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Om nätbutiken Joyland

  Svenskt företag som har sitt säte i Kalmar i Sverige. Under 2014 lanserades och grundades företaget på e-handelsmarknaden och de har ett sortiment som består av över 8 000 produkter. Varje dag tar Joyland emot hundratals beställningar och i deras 370 kvadratmeter stora lager sker allting.

  Bring Research - Så blir du en vinnare i julhandeln 01

  Vad erbjuds hos Joyland?

  Joyland erbjuder produkter för honom, för henne och även produkter som par kan använda tillsammans. Sökfunktionen kan kunderna använda inne på hemsidan för att söka bland alla produkter som finns i sortimentet samt att det finns olika produktkategorier i nätbutiken. För att kunna handla hos Joyland måste kunden vara 18 år eller äldre. En fraktkostnad på 29 kr gäller om kunden handlar för mindre ä 699 kr. Annars erbjuder Joyland fri frakt åt sina kunder. Den vanliga leveranstiden från och med att företaget har tagit emot kundens beställning är 1 – 2 arbetsdagar, förutsätt att produkten finns i lager. DB Schenker eller Postnord är de företag som levererar kundernas paket. 365 dagars öppet köp gäller på inköp hos Joyland, förutsätt att den beställda produkten är i obruten förpackning.

  Hur kan kunderna kontakta Joyland?

  Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Joyland? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt om du eventuellt gjorde en retur.


  Hur man handlar säkert på nätet.

  Joyland
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Joyland

  Din recension

  FAQ

  Är Joyland ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Joyland. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Joyland?

  Joyland är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Joyland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.