OmdömesStalle

  Recensioner ITsajten

  Att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. ITsajten är en onlinebutik som erbjuder produkter inom elektronik-kategorin.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex ITSajten? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer info om företaget ITsajten

  Företaget grundades och lanserades i Kalmar i början av 2000-talet och har sedan 2005 varit verksamma via sin nätbutik också. Sedan företagets start har de haft över 800 000 registrerade kunder och i deras sortiment finns det cirka 7 000 artiklar inom elektronik och mobiltillbehör. Årligen omsätter ITsajten cirka 19 miljoner kronor. ITsajten fungerar som en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter från olika tillverkare och försäljare som de sedan säljer vidare via sin nätbutik.

  Unboxing & Test | Logitech G900 Chaos Spectrum!

  Vad erbjuder ITsajten sina kunder?

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida samt en sökfunktion som kunderna kan använda för att söka bland alla produkter i sortimentet. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Om kunden väljer att handla för 700 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en kostnad beroende på vikt och volym på paketet. Från och med att kunden hämtat sitt paket så kan hen inom 90 dagar göra en retur vid behov.

  Hur kan kunderna kontakta kundtjänsten hos ITsajten?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa företaget på telefon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos ITsajten? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Olika teknikprylar.

  ITsajten
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om ITsajten

  Din recension

  FAQ

  Är ITsajten ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om ITsajten. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ITsajten?

  ITsajten är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ITsajten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.