IPhone 13 prisskillnad och jämförelse - Vilken iPhone är bäst?

IPhone 13 prisskillnad och jämförelse - Vilken iPhone är bäst?
Nätbutiker

När det kommer till att köpa en ny iPhone kan det vara svårt att navigera mellan olika modeller och prisklasser. Apple har lanserat flera nya modeller under de senaste åren, inklusive iPhone 11, 12 och 13, och en ny iPhone 14 som släpptes den 16 september 2022. Med tanke på att den nya iPhone 14 precis har släppts kanske du har ögonen på en iPhone 13 och dess sänkta pris. I denna artikel kommer vi att jämföra prisklasserna och egenskaperna för alla iPhone 13. För att hjälpa dig att välja den mobil som passar dina behov och budget bäst har vi samlat alla fakta om iPhone 13. Innan du bestämmer dig för att köpa en ny iPhone gå in på OmdömesStälle och läs recensioner för elektronik-nätbutiker. Vi hoppas att den här artikeln kan hjälpa dig att göra rätt val.

iPhone 13 - serien

iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max lanserades den 14 september 2021 och är några av de mest populära iPhone-modellerna på marknaden idag.

iPhone 13 har en skärmstorlek på 6,1 tum, lika stor som en iPhone 13 Pro. Bara iPhone 13 och 13 mini har 4GB ram med minsta lagring på 128 GB eller som max 512 GB. Denna modellen har en batteritid upp till 19 timmars videouppspelning. Minsta kostnaden för en iPhone 13 är 9440 SEK. Du kan hitta iPhone 13 till detta pris hos CDON. Klicka på länken för att läsa mer om cdon.se.

iPhone 13 mini

Apples minsta modell är iPhone 13 mini med en skärmstorlek på 5.4 tum och minsta pris. Det kompenseras dock inte med den avancerade A 15 Biotic processorn och en kamera lika bra som en iPhone 13. Med denna iPhone kan du streama videoupp till 17 timmar. Minsta priset är 8287 SEK.

iPhone 13 Pro

Modellen iPhone 13 Pro har den minsta skärmstorleken på 6.1 tum. Den har en mer avancerad kamera än iPhone 13 och lika bra som en iPhone 13 pro max. Bakre kamera har Trippel 12 MP. Samma grymma bildupplösning som en iPhone 13. Batteritiden är snäppet bättre med upp till 22 timmars videouppspelning dygnet runt. Minsta kostnaden för en iPhone 13 Pro är 13 790 SEK. För att köpa till detta pris kan du gå till Proshop. Kolla även in recensioner och omdömen om Proshop från andra kunder innan din beställning.

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max är nog den mest avancerade av de alla i 13-serien. Den har en skärmstorlek på 6,7 tum, 1284 x 2778 bildupplösning samt avancerad bakre kamera: 12 MP bredvinkel, 12 MP telefoto och 12 MP ultravidvinkel. Med en batteritid upp till 28 timmars videouppspelning. Dygnet runt och 4 timmar till. Minsta kostnaden för en iPhone 13 Pro Max är 20 196 SEK hos MediaMarkt. Klicka på länken för att läsa vad andra kunder säger om MediaMarkt.

Jämförelse resultat

Av alla iphone 13 serien är iPhone 13 Pro Max den mest avancerade, vilket förklarar det höga priset. Prisskillnaden mellan en iPhone 13 mini och en iPhone 13 pro max är ganska stor. Om du väljer en iPhone 13 mini kan du spara mer än 10 tusen kronor. Men då få du se till att klara dig utan de 1.3 tum som fattas, högre bildupplösning, professionell mobil kamera samt de extra 11 timmarna som en iPhone 13 pro max erbjuder.

Apple watch, hörlurar och tillbehör

När du har bestämt dig för att köpa din iPhone kanske är du intresserad av en Apple watch, hörlurar och tillbehör? Här nedan kan du läsa mer om Apple AirPods, JBL hörlurar, Airpod pros och var du kan fynda iPhone 13 skal.

Airpods och Airpods pro

Köp till passande in ear hörlurar. Du kan välja mellan den äldre modellen av Airpods eller den senaste modell Airpods pro. Vad är nu skillnaden mellan dessa Airpods?

Design och Passform: AirPods har en liknande design som Apples trådbundna hörlurar, medan AirPods Pro har en mer kompakt design som går djupare in i örat och har silikonöronproppar för en säkrare passform.

  • Ljudkvalitet: AirPods Pro har en förbättrad ljudkvalitet med en aktiv brusreducering som minskar bakgrundsljudet.
  • Kontroller: AirPods Pro har en kapacitiv trycksensor på varje öronpropp som används för att styra musiken och ta emot samtal. AirPods har en inbyggd mikrofon som tar upp ljudet från omgivningen för att aktivera Siri och spela musik eller pausa.
  • Batteritid: Både AirPods och AirPods Pro har liknande batteritid med upp till 5 timmars lyssningstid på en enda laddning.
  • Pris: AirPods Pro är vanligtvis dyrare än AirPods.

AirPods och AirPods Pro kan du hitta hos TELE2, kolla även in deras mobilabonnemang för iPhone 13.

JBL hörlurar

JBL hörlurar är en bra alternativ till AirPods, dessutom kan du handla nya JBL hörlurar till ett bra pris. Långa batteri timmar samt sköna puffar som är bekvämt mot dina öron. JBL är även kända för sin ljudkvalité och hamnar oftast högst upp på hörlurar bäst i test flera år i rad.

Apple watch

Att köpa en Apple Watchkan vara en bra investering för att förbättra din hälsa och fitness, hålla koll på dina dagliga aktiviteter och scheman, få snabba meddelanden och notiser, och använda Siri för att göra röstkommandon. Det är också en snygg och modern accessoar som passar till alla outfit. På tal om outfit, hitta vårens mode trend hos dessa billiga klädbutiker online.

Fynda iPhone 13 skal

Glöm inte att köpa till ett iPhone 13 skal. Det kan vara ett bra sätt att skydda din nya telefon från repor, stötar och andra skador till ett förmånligt pris. Det finns många olika skal att välja mellan, från robusta skydd till tunna och eleganta alternativ, så du kan hitta ett som passar din stil och behov. Se 24.se stora utbud av mobilskal för iPhone 13.

Om du behöver extra laddare och andra tillbehör till din telefon eller andra typer av teknikprylarkan du se vad Estorehar att erbjuda.

Ibland kan det vara en risk att handla online. Kolla därför in vårt bästa tips om hur du undviker bedrägeri när du nätshoppar. Slutligen hoppas vi att du har fått en bättre uppfattning om iPhone 13 och kan välja vilken mobilsom är bäst för dig och din livsstil.

Mer Nätbutiker