OmdömesStalle

  Recensioner Gus Textil

  I dag kan man finna allt online, man kan hitta alla produkter man kan tänka sig till barn och husdjur, man kan byta ut hela sin garderob med produkter man beställt online samt att man kan renovera om hela hemmet med ny inredning. E-handeln har blivit så pass vanlig att använda nuförtiden eftersom det är smidigt att handla online eftersom man inte behöver lämna hemmet, man kan handla dygnet runt och utbudet är även oändligt stort online. vissa nätbutiker har valt att rikta in sig på en viss typ av produkt eller målgrupp, medans andra butiker har valt att ha ett så stort utbud som möjligt med så många olika produktkategorier som möjligt. Gus Textil är ett företag och en nätbutik som i dag erbjuder sina kunder underkläder, strumpor, halksockor mm.

  När man går in och läser andra personers recensioner om företag som tex Gus Textil kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Information om företaget Gus Textil

  Företaget Gus Textil som har levererat olika typer av strumpor i Sverige sedan 1993 då företaget grundades och lanserades. Företaget är verksamma online via sin nätbutik men de driver även en lagerbutik som ligger i Vingåker i Sverige. Företaget erbjuder produkter både för kvinnor, män och barn. Gus Textil erbjuder sina kunder även en katalog som de kan prenumerera på för att sedan få hem.

  Mathias Helsing Andersson - Nu Ska Du Ut (Officiell Musikvideo)

  Vad erbjuds hos Gus Textil?

  Underkläder, lös resår, stödstrumpor, halksockor och så vidare är olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. Vid varje produktkategori finns det även flera underkategorier som kunderna kan använda sig av, samt en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet. Kunderna kan välja i vilken valuta de vill se priserna på produkterna och priserna är inklusive moms. Postnord är det företag som levererar kundernas produkter och den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 2 arbetsdagar, dock kan leveranstiden förlängas om kunderna väljer att beställa sina produkter under tex en högtid. Då kunden ska betala för sin beställning så kan hen välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller via faktura. Kunderna kan även beställa utanför Sverige men då gäller andra fraktkostnader.

  Hur kan kundtjänsten hos Gus Textil kontaktas?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa företaget på telefon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon gång varit kund hos Gus Textil? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Produkt som företaget säljer.

  Gus Textil
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Gus Textil

  Din recension

  FAQ

  Är Gus Textil ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Gus Textil. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Gus Textil?

  Gus Textil är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gus Textil gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.