OmdömesStalle

  Recensioner G2A

  Att spela spel och att vara intresserad av gaming är ett stort intresse för många personer i dag. Oberoende hur gammal man är så är det inte konstigt i dag om man har ett intresse att sitta flera timmar vid datorn dagligen och spela spel. Att spel är hälsosamt eftersom det är bra för hjärnan, man kan se till att hålla sig social då man träffar nya vänner och det ger möjligheten att slippa undan vardagen som man kanske egentligen inte trivs av. Eftersom gaming har blivit en så stor del av dagens värld och teknik så finns det ofantligt många företag som säljer produkter som har med gaming att göra. Det finns företag som säljer olika typer av konsoler och kontrollers, företag som säljer gaming produkter som tex skrivbord och stolar och företag som säljer spel. G2A är ett företag och en hemsida som erbjuder sina kunder spel.

  Om jag väljer att köpa en digital kopia av ett spel från G2A hur fungerar det? Vad händer om jag köper ett spel och provat det, och sen inte alls gillar det? Kan man få pengarna tillbaka på ett spel som man knappt har provat? Det är olika frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om G2A

  Företaget och hemsidan har varit verksamma på gaming marknaden sedan 2010 och de erbjuder sina kunder digitala nycklar till olika spel, är kunderna kan lösa in dessa nycklar på olika plattformar som tex Steam, Origin och Xbox. G2A har sitt huvudkontor i Nederländerna men de har även kontor som ligger i Polen samt Hong Kong. På G2A arbetar det 600 personer och de har 75 000 digitala produkter i sitt sortiment online.

  Unboxing & Test | HTC Vive VR-kit!

  Vad erbjuder G2A sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna se olika produktkategorier som tex videospel, elektronik, hobbyer och leksaker, accessoarer och så vidare. Kunderna kan även använda sökfunktionen som finns inne på hemsidan för att söka bland alla produkter i sortimentet. Kunderna kan använda hemsidan på några olika språk samt att de kan välja i vilken valuta de vill se alla priserna på produkterna. Skulle det vara så att kunden köper en digital nycken och sedan inte får vad hen beställde så får kunden sina pengar tillbaka. Skulle det sock vara så att kunden i misstag köper fel produkt så får hen inte tillbaka pengarna för sitt köp.

  Hur kan kundtjänsten hos G2A nås?

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos G2A genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget G2A? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Tips på olika spel.

  G2A
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om G2A

  Din recension

  FAQ

  Är G2A ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om G2A. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder G2A?

  G2A är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van G2A gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.