OmdömesStalle

  Recensioner Cocopanda

  I dag har många personer ett stort intresse av skönhetsprodukter och de brinner verkligen för att ta hand om sin hud och hy. Eftersom det har blivit så populärt med skönhetsprodukter och att ta hand om sin hud ås finns det även väldigt många företag och verksamheter som tillverkar och säljer sina egna hudvårdsprodukter. Man kan i dagsläget hitta smink och skönhetsprodukter både online och i fysiska butiker. Om man väljer att handla skönhetsprodukter online så har man tillgång till ett stort utbud och man kan även i lugn och ro sitta och läsa in sig på ämnet när det kommer till vilka produkter som passar bäst för just den hyn man har. Cocopanda är en nätbutik som erbjuder smink och skönhetsprodukter.

  Är produkterna värda sitt pris hos Cocopanda? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos Cocopanda? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Mer om Cocopanda

  Hela företagets historia började under 2007 i Norge då de grundades och lanserades och sedan 2007 har de även börjat vara verksamma i Danmark, Finland, Tyskland samt Österrike. Under 2018 öppnade Cocopanda sin första fysiska butik som ligger i Kristiansand i Norge. Under 2014 öppnades hemsidan cocopanda.se i Sverige där de erbjuder smink, hudvård, hårvård samt andra stylingprodukter. Cocopanda är idag del av Brandsdal Group. Sedan företagets start har de haft över 1 miljon kunder.

  How-To | Vårstäda din dator!

  Det som Cocopanda erbjuder

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex: smink, hudvård, accessoarer, man, paket och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna som gör det möjligt att söka bland de 14 000 produkterna i sortimentet. Från och med att kunden har gjort sin beställning så är det vanliga leveranstiden mellan 2-6 arbetsdagar, förutsatt att inga hinder dyker upp. Den vanliga leveranstiden är gratis, men vill kunden ha sitt paket levererat direkt hem till dörren så är det möjligt. Från och med att kunden mottagit sitt paket kan hen inom 14 dagar göra en retur, för att göra det krävs det att kundtjänsten kontaktas först.

  Cocopanda har även ett eget nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kunderna kan kontakta Cocopanda

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Cocopanda? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Skönhetstips.

  Cocopanda
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Cocopanda

  Din recension

  FAQ

  Är Cocopanda ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Cocopanda. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Cocopanda?

  Cocopanda är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cocopanda gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.