OmdömesStalle

  Recensioner Bimago

  Med olika små prylar och inredningsdetaljer kan man verkligen pigga upp ett hem som man kanske tycker ser lite tråkigt ut ibland. När vi själva har på oss en outfit så brukar vi tycka om att lägga till några små smycken och accessoarer för att få en helhet, samma är det med hemmet. Genom att hänga några nya tavlor på väggarna, köpa lite nya krukväxter samt ställa några ljus och ställa dem i några hörn.

  Om man är ute efter tex tavlor eller posters att hänga på väggarna så kan man om man vill gå in i någon fysisk butik och se hur utbudet ser ut där. Men det kan ofta vara så att utbudet inte är så stort, vilket sedan kanske leder till att det blir så att alla i samma stad har samma tavlor på väggarna. Så därför kan det vara bra att handla via nätet. När man gör det så finns det miljontals olika butiker att välja mellan samt att man inte behöver anpassa sig till några öppettider så man kan shoppa dygnet runt. En nätbutik som säljer tavlor och posters är Bimago.

  Är produkterna värda sitt pris hos Bimago? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Bimago

  Bimago är en nätbutik som har över 10 års erfarenhet inom branschen. Företaget finns i många olika länder världen över och de har över 250 personer anställda samt att de har allt som allt skapat mer än 16 000 orginalmotiv. Hittills har företaget haft mer än 550 000 kunder.

  Krokar - Hur hänger du dina tavlor på väggen? bimago.se

  Vad erbjuder Bimago sina kunder?

  När man handlar inne hos företaget kan man välja mellan olika motiv, handmålade tavlor samt olika Premium Prints. Det finns olika kategorier man kan välja mellan inne på hemsidan som tex: fototapeter, rumsavdelare, tavelväggar etc. Om man vet exakt vad man är ute efter så kan man genas använda sig av sökfunktionen på hemsidan. Skulle man få hem en produkt och sedan känna sig missnöjd så har man 30 dagar på sig att göra en retur från och med att man har tagit emot sitt paket. Det ingår även garanti på de produkterna man köper från företaget ifall man skulle få hem en söndrig produkt.

  Bimago har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om alla kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med Bimago?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med deras kundtjänst genom att skicka e-post till dem. Men innan man gör det kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att där läsa igenom all information och alla villkor som finns där.

  Har du handlat hos Bimago? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Bimago.

  Bimago
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bimago

  Din recension

  FAQ

  Är Bimago ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bimago. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bimago?

  Bimago är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bimago gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.