OmdömesStalle

  Recensioner Bildelaronline24

  Väldigt många idag har en bil, det är inte något konstigt alls att man har en bil i sina ägor. Är det så att man kanske har en bil eller att man är van vid att låna bilar så vet man att bilar inte alltid är så billiga att äga. Inte nog med att bilen först ska införskaffas, men även alla försäkringar som är ett måste och besiktningar nästan årligen. Men bilar kan ju även såklart gå sönder, och att reparera bilen behöver inte alls vara en billig historia. Bildelaronline24 är ett företag och en hemsida som online erbjuder bildelar till olika märken.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Bildelaronline24? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer info om Bildelaronline24

  Själva hemsidan och nätbutiken Bildelaronline24 drivs och ägs av ett företag vid namnet partex Global GmbH. Nätbutiken är lanserad och grundad i Tyskland men erbjuder sina produkter till flera länder runt om i världen. Bildelaronline24 finns inte idag som någon fysisk butik, utan de är verksamma online via sin hemsida och nätbutik där de erbjuder sina produkter. Nätbutiken kan både nås via datorn, men de finns även en nedladdningsbar app. Bildelaronline24 har ett sortiment som består av 1 miljon reservdelar.

  Textad version av reklamfilm med Petra Tungården

  Det som Bildelaronline24 erbjuder sina kunder

  Inne i nätbutiken finns det olika filter som kan användas för att kunderna i fråga ska hitta rätt delar till just deras bilar. En sökfunktion finns även inne på hemsidan där det är möjligt att söka antingen bland produkter, fordon eller märken på produkter. När det kommer till betalningen så kan kunderna välja mellan att betala med kredit- eller bankkort, via Paypal, direktöverföring via internetbanken och även på faktura. Om kunderna väljer att göra en beställning på 1 800 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 99 kr på varje beställning. Kunderna har möjligheten att returnera någon produkt inom 100 dagar.

  Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos Bildelaronline24

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Bildelaronline24? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Hur man handlar säkert online.

  Bildelaronline24
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bildelaronline24

  Din recension

  FAQ

  Är Bildelaronline24 ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bildelaronline24. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bildelaronline24?

  Bildelaronline24 är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bildelaronline24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.