OmdömesStalle

  Recensioner Beautycos

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Det finns många olika nätbutiker i alla länder i världen, en nätbutik som finns i Sverige går under namnet Beautycos och de har valt att erbjuda sina kunder hudvård, hårvård och liknande produkter.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Beautycos? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner.

  Mer information om Beautycos

  Beautycos är ett företag som är grundat och lanserat för att kunna erbjuda sina kunder produkter inom skönhet. På företaget arbetar det personer som redan från tidigare hade erfarenhet inom branschen samt att de säljer produkter från både kända varumärken samt från mindre kända varumärken så att så många som möjligt ska kunna handla hos dem.

  Project For Gaia - Schamanische Heiltrommel, 45 Minuten schamanische Reise nach Michael Harner

  Vad erbjuder Beautycos sina kunder?

  På företagets hemsida finns det kategorier som tex hudvård, personligvård, parfym, smink etc. När man gör en beställning på hemsidan så kommer själva frakten att ta mellan 1 till 3 arbetsdagar. Om det är så att man gör en beställning som överstiger 899 kr så kommer fraktavgiften att vara gratis, i annat fall kommer det att tillkomma åtminstone en fraktkostnad på 99 kr.

  Beautycos har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att genast få all information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Beautycos?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, man kan börja med att gå in och läsa där om det är så att man har några frågor eller funderingar. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten kan man antingen göra det via e-post eller genom att ringa dem på telefon. Skulle man av någon anledning vara missnöjd över något kan man skicka in en reklamation genom att kontakta kundtjänsten först.

  Har du handlat hos Beautycos? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Skönhetstips.

  Beautycos
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  3.6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  8
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Det är 2021 och jag väntar fortfarande på julklappen 2020

  Jag beställde en present till min sambo 17 december 2020. Den har i skrivande stund, 7 januari 2021, fortfarande inte anlänt. Jag har ringt dem flertalet gånger men de kan enligt dem själva inte göra något, "för den har fastnat". Så jag får inga pengar och inget paket. De har helt enkelt stulit saker från mig. Handla aldrig här.

  Av: Anna Svensson07-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3.5
  rating

  Skriv din egen recension om Beautycos

  Din recension

  FAQ

  Är Beautycos ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Beautycos. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Beautycos?

  Beautycos är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beautycos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.