RUTASOKA

Alla recensioner

RUTASOKA

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chokladbudet

Chokladbudet

0 recensioner

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara s...

RUTASOKA

Kaffe är en av de vanligaste dryckerna som vi väljer att konsumera här i världen och väldigt många miljoner människor stiger alla dagar upp och väntar på den där första koppen kaffe för dagen. Eftersom kaffe är en så vanligt dryck så finns det ganska så många olika tillverkare. Många väljer att köpa samma kaffe som de har gjort redan under flera års tid men om man vågar prova sig fram så finns det hur många olika sorter kaffe där ute som helst både online och i fysiska butiker. Rutasoka är ett företag som har valt att erbjuda kaffe online. 

Kommer kaffet att fortfarande att vara färskt då det anländer från Rutasoka? Hur är det med rostningsdatumen, kommer jag att kunna få reda på då mitt kaffe rostades? Hur är det om jag har beställt fel produkt, kan jag göra en retur även fast det är matprodukter det handlar om? Hos OmdömesStalle kan du få svaren på dessa frågor och många andra i form av recensioner.  

Om Rutasoka
Företaget skapades och grundades under 2013 i Göteborg av en person vid namnet Rebu och han skapade företaget för att kunna hjälpa människor som är bosatta i Kongo eftersom rwx mödra- och spädbarnsdödligheten där är ganska så stor. Allt kaffe som företaget säljer kommer från just Kongo och de är utvecklat genom både hantverk men även samtidigt för att rädda liv. 

Företaget Rutasoka erbjuder olika typer av produkter och inte endast kaffe utan även flera olika tillbehör för kaffedrickare. I nätbtuiken kan kunderna antingen väljaom de vill köpa färdiga hela kaffebönor eller om de hellre vill ha det färdigmalet. I nätbutiken går det att växla mellan olika valutor och även på vilket spårk hemsidan ska visas. På varje kaffe som företaegt säljer är det även möjligt att se vad just kaffet innehåller och vad smaken på kaffet är. Informationen som kommer på varje kaffepåse är fylligheten i kaffet, rostningsgraden samt syrligheten.

Det som Rutasoka erbjuder 
Själva beställningen görs som hos vilken nätbutik som helst där valfria produkter läggs till i korgen. När det kommer till betalningen för produkterna så kan kunderna välja mellan att betala med kort, direkt via internetbanken, på faktura eller på delbetalning. Från och med att företaget har skickat iväg kundens paket så är den normala leveranstiden mellan 1 till 2 arbetsdagar och fraktkostanden är 55 kr oberoende hur stor eller liten beställning som görs. Skulle det vara så att kunden vill lämna tillbaka någon produkt så får hen själv stå för returkostnaderna. Kundtjänsten hos Rutasoka kan nås antingen via e-post eller telefon. 

Har du handlat hos Rutasoka?
Skulle det vara så att du faktiskt har gjort det kan du inte då skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tytckte om kvaliteten på produkterna, vad du tyckte att kaffet smakade och om du skulle köpa kaffe hos dem igen. Du kan även lägga till annan information som tex hur du upplevde själva hemsida och kundtjänsten ifall du möjligtvis var i kontakt med dem. 


Tips på hur man kan koka den perfekta koppen kaffe.