Kortio

Alla recensioner

Kortio

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Mikael Taponen
Fullständigt värdelöst bolag. Har inte svarat på mail på över 2 måander.Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  kundtjänst som inte svarar på mail

  Fullständigt värdelöst bolag. Har inte svarat på mail på över 2 måander.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Guldfynd

Guldfynd

2 recensioner

Om Guldfynd Guldfynd är en svensk butikskedja som säljer smycken, företaget grundades år 1951. Guldfynd är idag marknads...

Kortio

Är du i behovet av ett nytt kreditkort som är anpassar just för att passa dig och din livssituation? Om du precis svarade ”ja” på den frågan har du hittat rätt. Kortio kommer att kunna hitta rätt kreditkort för dig baserad på några få frågor som du ska svara på.

Om Kortio
Företagets bildades under 2013 med målet att hjälpa sina kunder hitta det perfekta kreditkortet anpassat för just dem. Kreditmarknaden växer hela tiden och därför är det ofta kanske inte det lättaste att själv hitta vad man skulle behöva, därför finns Kortio till din tjänst. Kortio står under finansinspektionens tillsyn och har därför tillstånd att bedriva kort- och låneförmedling. De som arbetar på Kortio har lång erfarenhet av att förmedla privatekonomiska tjänster med internet som utgångspunkt, de kommer att kunna förmedla din kortansökan till vald bank eller kreditinstitut. Kortio tycker att fler människor borde se det som är bra med att använda kreditkort, och deras kunder borde framförallt hitta det kortet som kommer kunna passa dem helt perfekt. På förtegets hemsida kan du läsa argument som företaget har skrivit varför just du skulle borde skaffa ett kreditkort som många andra. 

Vad erbjuder Kortio?
Det är alltid inte så lätt att hitta det bästa kreditkortet, men du behöver inte oroa dig längre, Kortio finns här för att hjälpa dig. Detta företag visar alla kampanjer och erbjudanden från marknadens kreditkort för att du ska kunna välja det rätta. Kortio erbjuder alla Sveriges kort på ett och samma ställe, de har unika kampanjerbjudanden som du inte vill missa, de erbjuder personlig rådgivning så att du får hjälp under hela processen och du behöver inte fundera över något och sist men inte minst så har de en oberoende jämförelse. På hemsidan kan du börja med att antingen svara på några frågor så att du lätt kan hitta det bästa kortet för dig men du kan även kolla in de allra populäraste kreditkorten för att se vad alla andra är intresserade av. Du kan även ta del av företagets olika guider hur du ska använda ditt kreditkort på det bästa och smartaste sättet. Det finns många olika fördelar med att skaffa ett kreditkort som bland annat att du kommer att få bonusar när du använder det, återbäring och/eller reseförsäkringar som du inte kommer att kunna få med ett vanligt kontokort. När det har gått en månad kommer du att få en räkning för att se alla dina utgifter och du kommer enkelt och smidigt att kunna hålla koll på din vardagsekonomi just därför. Det finns inte alls så många nackdelar med att skaffa ett kreditkort, gör det du också. 

Reklamationer, tips och kontakt med Kortio
Kortio vill mer än gärna svara på dina frågor och hjälpa dig på vägen, deras kundtjänst är öppen under vardagar och du kan komma i kontakt med dem antingen via e-post eller på telefon. Kortio försöker alltid att svara på sina mail inom 2 arbetsdagar.

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har några åsikter eller erfarenheter av det.