OmdömesStälle

  Recensioner Kortio

  Är du i behovet av ett nytt kreditkort som är anpassar just för att passa dig och din livssituation? Om du precis svarade ”ja” på den frågan har du hittat rätt. Kortio kommer att kunna hitta rätt kreditkort för dig baserad på några få frågor som du ska svara på.

  Om Kortio

  Företagets bildades under 2013 med målet att hjälpa sina kunder hitta det perfekta kreditkortet anpassat för just dem. Kreditmarknaden växer hela tiden och därför är det ofta kanske inte det lättaste att själv hitta vad man skulle behöva, därför finns Kortio till din tjänst. Kortio står under finansinspektionens tillsyn och har därför tillstånd att bedriva kort- och låneförmedling. De som arbetar på Kortio har lång erfarenhet av att förmedla privatekonomiska tjänster med internet som utgångspunkt, de kommer att kunna förmedla din kortansökan till vald bank eller kreditinstitut. Kortio tycker att fler människor borde se det som är bra med att använda kreditkort, och deras kunder borde framförallt hitta det kortet som kommer kunna passa dem helt perfekt. På förtegets hemsida kan du läsa argument som företaget har skrivit varför just du skulle borde skaffa ett kreditkort som många andra.

  Hitta rätt kort. 

  Vad erbjuder Kortio?

  Det är alltid inte så lätt att hitta det bästa kreditkortet, men du behöver inte oroa dig längre, Kortio finns här för att hjälpa dig. Detta företag visar alla kampanjer och erbjudanden från marknadens kreditkort för att du ska kunna välja det rätta. Kortio erbjuder alla Sveriges kort på ett och samma ställe, de har unika kampanjerbjudanden som du inte vill missa, de erbjuder personlig rådgivning så att du får hjälp under hela processen och du behöver inte fundera över något och sist men inte minst så har de en oberoende jämförelse. På hemsidan kan du börja med att antingen svara på några frågor så att du lätt kan hitta det bästa kortet för dig men du kan även kolla in de allra populäraste kreditkorten för att se vad alla andra är intresserade av. Du kan även ta del av företagets olika guider hur du ska använda ditt kreditkort på det bästa och smartaste sättet. Det finns många olika fördelar med att skaffa ett kreditkort som bland annat att du kommer att få bonusar när du använder det, återbäring och/eller reseförsäkringar som du inte kommer att kunna få med ett vanligt kontokort. När det har gått en månad kommer du att få en räkning för att se alla dina utgifter och du kommer enkelt och smidigt att kunna hålla koll på din vardagsekonomi just därför. Det finns inte alls så många nackdelar med att skaffa ett kreditkort, gör det du också.

  Reklamationer, tips och kontakt med Kortio

  Kortio vill mer än gärna svara på dina frågor och hjälpa dig på vägen, deras kundtjänst är öppen under vardagar och du kan komma i kontakt med dem antingen via e-post eller på telefon. Kortio försöker alltid att svara på sina mail inom 2 arbetsdagar.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har några åsikter eller erfarenheter av det.

  Kortio
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  kundtjänst som inte svarar på mail

  Fullständigt värdelöst bolag. Har inte svarat på mail på över 2 måander.

  Av: Mikael Taponen05-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Kortio

  Din recension

  FAQ

  Är Kortio ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kortio. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kortio?

  Kortio är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Kortios webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.