mecindo

Alla recensioner

mecindo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo MaxiFlex

MaxiFlex

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Logo Lepigen

Lepigen

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

mecindo

Man måste komma ihåg att ta väl hand om sin kropp eftersom det är den som varje dag tar oss frammåt. Våran kropp kommer att verkligen tacka oss om vi ser till att vara snälla mot den. Det vanliga och kanske de viktigaste sakerna är att man ska komma ihåg att röra på sig och även äta bra och hälsosam mat. Men det finns även andra saker som man kan göra vilket är att äta olika typer av vitaminer och mineraler som tillskott. Dessa produkter kan man såklart hitta i fysiska butiker men även online, mecindo är ett företag som erbjuder det online. 

Vad är produkterna gjorda av som företaget mecindo säljer? Kommer jag tydligt kunna se om de är testade på djur eller om de är veganska eller ej? Kommer jag att kunna lämna tillbaka en produkt som jag redan har provat men sedan inte alls kände mig nöjd över? Få svaren på dessa frågor och många fler genom att läsa andra personers recensioner inne hos oss på OmdömesStalle. Det är kostnadsfritt att både läsa och skriva recensioner hos oss. 

Mer info om mecindo
Under 2012 grundades och lanserades företaget och hemsidan mecindo. De erbjuder sina kunder produkter inom kategorierna: hälsa, kost och skönhet. I dag driver inte företaget något typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma online via sin hemsida och nätbutik. Web Nordic A/S är det företaget som äger och driver mecindo, och företaget kommer från Danmark men erbjuder sina produkter till kunder i flera länder. 

Det som mecindo erbjuder sina kunder
Kosttillskott, kroppsvård och skönhet, hälsokost, träning och vikt är olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. I alla de olika produktkategorierna finns även flera underkategorier, samt att det finns en sökfunktion som gör det möjligt att söka bland alla produkter i sortimentet. Om kunderna väljer att göra en beställning för 299 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs en avgift på 29kr till på varje beställning. DHL är det företaget som levererar kundernas paket, och den vanliga leveranstiden är mellan 2 till 4 arbetsdagar. Från och med att kunden har mottagit sitt paket så kan hen inom 14 dagar välja att göra en retur

Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos mecindo
Företaget mecindo har en kundtjänst som kunderna kan nå genom att skicka e-post till dem. Genom att från början redan lägga till sitt ordernummer så kommer ärendet att skötas snabbare. Om det skulle uppstå något missnöje med något så kan kunderna lämna in en reklamation genom att kontakta kundtjänsten. 
 
Har du någon erfarenhet av mecindo? Om du just svarade "ja" på den frågan så skulle vi här på OmdömesStalle bli väldigt glada om du valde att skriva en egen recension om företaget. I din recension kan du då berätta vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, om du skulle säga att hälsoprodukterna förbättra din hälsa och annat som du kanske skulle vilja lägga till. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom det är bäst för alla. 


Info om acne.