Gettested

Alla recensioner

Gettested

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ladder

Ladder

0 recensioner

Om man bestämmer sig för att börja träna så är chansen stor att man är ute efter att se resultat och ofta vill ...

Logo Cronometer

Cronometer

0 recensioner

Då man tränar och rör på sig så känner många att förutom att hålla koll på sin träning...

Gettested

Ibland när man sitter hemma kan man kanske bli och ställa sig själv olika frågor angående sin hälsa: “jag undrar om jag har brist på någon vitamin eller mineral?” eller “Jag börjar vara lite äldre, jag undrar hur mitt kolesterol ser ut?” Om man undrar över dessa saker så kan man givetvis gå till sjukhuset eller någon anna hälsostation och ta prover. Men idag finns även möjligheten att själv testa sig hemma. Gettested är ett företag som erbjuder olika hemmatester online. 

Kommer jag direkt att kunna se mina värden eller få svaret på det jag undrar, eller måste även själva testet skickas iväg för analys? Görs testen med saliv eller måste jag med vissa test ta blod hemma? Läs andra personers recensioner och se vad de tycker om Gettested. 

Mer om Gettested
Gettested är ett företag och en hemsida som driver sin verksamhet inom EU, och de är verksamma på marknaden genom att erbjuda sina kunder olika typer av hemmatester. Dessa är olika tester där privatpersoner tex kan göra test för att se om dom har brist på något, men även test på hormonvärden samt mag och tarm tester. Gettested har även samarbeten med olika kliniker runt om i landen, samt att de även gör samarbeten med olika influencers som sedan presenterar deras produkter. 

Det som erbjuds hos Gettested
Testerna som företagets säljer fungerar på olika sätt, och det kan antingen handla om att personen i fråga ska göra sitt test antingen med blodprov, men till vissa prover krävs det urin eller saliv. Inne på företagets hemsida finns det instruktioner om hur alla olika prov ska både tas och göras. Efter att kunden har gjort sitt test så ska hen skicka iväg det till ett lab för att sedan få ett resultat, och kunden kommer sedan att inne på hemsidan Gettested inom 15 dagar att se sina resultat. 

Oberoende hur mycket eller lite en kund väljer att beställa så läggs det till en fraktavgift på 39 kr på alla beställningar. När det kommer till betalningen så har kunderna möjligheten att antingen betala me kort eller direkt via internetbanken. Från och med att kunden mottagit sin vara så har hen möjligheten att ännu inom 14 dagar ångra sig och lämna tillbaka någon produkt. Om det är så att en retur blivit godkänd skickar företaget pengarna tillbaka till kunden inom 30 dagar. Gettested har en kundtjänst så kan nås via e-post eller via ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. 

Erfarenheter av Gettested
Är du en person som bestämt dig för att köpa och använda ett hemmatest från Gettested? Om du har det kan väl du ta och berätta för oss om du tyckte att det var enkelt att genomföra, om du skulle rekommendera företaget till vänner och bekanta och annat som du har att säga om dem. Kom ihåg att vara ärlig i din recension som du lämnar här hos oss. 


Hur fungerar vitaminer?