OmdömesStälle

  Recensioner Victoria Milan

  Att hitta personen man vill spendera resten av sitt liv med är inte alltid kanske så enkelt. Man har sin vardag där man stiger upp, går till jobbet, och efter jobbet kanske man tränar eller gör någon annan hobby och efter det går man och lägger sig. Vilket betyder att det inte finns så många tillfällen där man hinner träffa nya och främmande människor. Men som så mycket nuförtiden så kan man även dejta online. Det finns många olika dejtingsajter online som står för olika saker men et av dessa förtag är Victoria Milan.

  Vad är Victoria Milan?

  Victoria Milan är en dejtingsida, men inte som alla andra dejtingsidor som finns där ute. Denna dejtingsida har nämligen skapats för dig som redan är i ett förhållande eller som redan har en partner men kanske saknar det lilla extra i livet. Victoria Milan lanserades i Sverige så att personer kan som kanske är ute efter en webflirt, en engångsaffär eller en långvarigaffär ska kunna hitta det, även om man kanske är i en nuvarande relation. Att använda sig av Victoria Milan är helt säker eftersom företaget uppfyller alla GDPR – villkor, och man kan även vara helt anonym när man använder tjänsten samt att man kan välja vem man vill eller inte vill chatta med. Victoria Milan har över 6 miljoner medlemmar i Europa varav nästan 500 000 av dem är svenskar, vilket gör det enkelt att hitta andra användare som är nära dig.

  Victoria Milan.

  Vad erbjuder Victoria Milan?

  När man går in på företagets hemsida kan man börja med att laga sin profil och bli medlem på Victoria Milan, vilket är helt gratis. Victoria Milan är 100% gratis för kvinnor att använda, och män kan utforska hemsidan gratis men de måste betala för att kunna interagera med kvinnor de tycker om. Betalningen för män fungerar som en prenumeration. Om man känner att man inte riktigt är van vid att dejta eller om man är helt ny inom onlinedejtning kan man läsa tips inne på företagets hemsida. Det finns tips både för kvinnor och män och de är skrivna av personer som har använt sig av hemsidan.

  Hur kan man komma i kontakt med Victoria Milan?

  Om man har några frågor eller funderingar om hur själva tjänsten fungerar eller om man vill veta mer om företaget kan man komma i kontakt med Victoria Milans kundtjänst endast via epost (support@victoriamilan.se). Innan man kontaktar kundtjänsten kan men även läsa igenom all information som finns inne på hemsidan för att se om man hittar svarte på sin fråga där. Om man tycker att något känns fel eller inte som de ska så kan man kontakta företaget för att lämna in en reklamation. En reklamation eller ett klagomål kan lämnas in via e-post och då ska man komma ihåg att beskriva sitt problem.

  Har du använt dig av denna dejtingsajt? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem. Att skriva en recension är alltid bra.

  Victoria Milan
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2.8
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  5
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Bluff sida

  Försökte hitta äventyr här men tyvärr finns det mycket bluff i det här websidan, ffa av administratörerna som ta falska profiler och försöker locka folk till att registrera sig på andra hemsidor och betala mer och mer.
  Har inte hittat en enda tjej i tre månader och det är samma som finns online och inte svarar på mina meddelande. BLUFF SIDA

  Av: Bluff27-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3.5
  rating

  This is bad

  Price is weekly but they try to trick you into thinking it's monthly. A lot of message within minutes of creating profile. No option to read or interact with anyone before payment. Scam.

  Av: hyeo28-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Victoria Milan

  Din recension

  FAQ

  Är Victoria Milan ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Victoria Milan. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.8/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Victoria Milan?

  Victoria Milan är huvudsakligen aktivt i Dejtningkategorin, mer specifikt inom Dejtinghemsidor, Nichedejting, Äktenskap, Otrohet & Erotik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Victoria Milans webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.