OmdömesStälle

  Recensioner Ashley Madison

  Som de allra flesta redan vet så blir online dejting allt mer populärt, bland både unga och äldre. Varför har det blivit ås att olika dejtingsajter online har blivit så populära? Jo, eftersom man jobbar allt mer hela tiden, och då hinner man inte riktigt vara ute och träffa på nya människor. När man slutar jobbet för dagen vill man troligtvis genast åka hem och ta det lugnt, eller så vill man via gymmet för att sedan ta det lugnt. Därför kan man nu med dagens alla dejtingsajter sitta hemma skönt i soffan och träffa och prata med helt nya människor, som man troligtvis inte skulle träffat annars. Det finns många olika typer av dejtingsajter, och många har även valt att inrikta sig på en viss målgrupp av människor. Det finns dejtingsidor för personer som är högutbildade, för personer som är över en viss ålder och även för personer som redan är i ett förhållande som kanske letar efter en affär. Ashley Madison är en dejtingsajt som har inriktat sig på det sistnämnda.

  Mer information om Ashley Madison

  Dejtingsajten och hemsidan Ashley Madison har funnits sedan 2001 och de är även verksamma i flera olika länder än Sverige. De som startade företaget ville göra det eftersom att de vet att det finns personer där ute som kanske är i ett förhållande eller äktenskap men ändå känner att de skulle vilja ha en diskret relation. När företaget startades var de en av de första dejtingsidorna som erbjöd diskret dejting för vuxna.

  Dejting.

  Hur fungerar tjänsten hos Ashley Madison?

  När man skapar sitt konto hos Ashley Madison så behöver man inte länka kontot till några andra sociala medier, man behöver endast logga in med hjälp av en e-postadress. Inne på sitt eget konto kan man välja vad man vill att andra ska se och inte se, och man kan även lägga sina foton privata så att endast de personer som man själv är intresserad av kan se dem. Alla personer som är medlemmar hos Ashley Madison är singlar, personer som redan är i ett förhållande eller äktenskap eller personer som letar efter något polymoröst. När man skapar sin profil ska man hitta på ett användarnamn och även fylla i lite personuppgifter, kontot går alltid att finslipa i efterhand. Företaget har även ett alternativ för premiumkonton som kostar, då har man även flera möjligheter inne på hemsidan.

  Hur kan man kontakta Ashley Madison?

  Inne på företagets hemsida finns en flik som heter ”frågor och svar”. Så om man undrar över något eller har några frågor kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på den specifika fliken. Om det skulle vara så att man kanske inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med kundtjänsten personligen kan man göra det antingen via e-post eller telefon.

  Har du provat att dejta diskret via Ashley Madison? Om du har den kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.

  Ashley Madison
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Ashley Madison

  Din recension

  FAQ

  Är Ashley Madison ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ashley Madison. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ashley Madison?

  Ashley Madison är huvudsakligen aktivt i Dejtningkategorin, mer specifikt inom Dejtinghemsidor, Nichedejting, Äktenskap, Otrohet & Erotik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Ashley Madisons webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.