OmdömesStalle

    Recensioner ABS Wheels

    Bra däck är mycket viktigt för din och andras säkerhet, hos ABS Wheels hittar du Sveriges billigaste paket pris för kompletta däck och fälgar. Dem är Sveriges ledande leverantör för fälg däck och ger dig fri frakt vid köp av ett nytt set av däck och fälg med varumärket ABS Wheels. Dem här även ett stort sortiment med alla storlekar och dimensioner till alla bil modeller.

    Information om företaget ABS Wheels

    ABS Wheels startades redan 2000 utav Andie Ladho under namnet Andies Bilservice som senar ändrades till ABS Wheels. Dem började som återförsäljare för däck och fälg tillverkare såsom Ocl, Specialfälgar och svenska fälg. I samband med namnbytet när de svenska bolagen tog slut riktade ABS Wheels in sig på utländska tillverkare från bland annat Italien, Tyskland och USA. Idag har dem har varit verksamma på nätet i över 10 år och har ett gigantiskt sortiment på ca 1 500 000 artiklar med både egentillverkade fälgar och ett flertal andra märken. ABS Wheels finns representerade av flera däckbolag och kedjor över hela Sverige och är Sveriges största leverantör av däck och fälgar.

    Vinterhjul? Tänk på det här.

    Vad erbjuder ABS Wheels

    ABS Wheels säljer bildäck för sommar, vinter eller allrounddäck samt fälgar till låga priser och med snabba leveranser. Dem har även däckhotell, däckbyte och hjulinställnings tjänster. På deras hemsida kan du enkelt hitta alla däck och fälgar som passar på din bil genom att knappa in ditt registreringsnummer och du kan enkelt boka tid via webben för deras andra tjänster. När du söker efter däck och/eller fälgar får du upp en lång lista på alla däck och fälgar och du kan sortera dem efter märken och storlek. Köper du en ny uppsättning av däck och fälg får du även fri frakt om det är av varumärket ABS Wheels. Deras egentillverkade fälgar passar på alla bil modeller tack vare deras unika stålkrona som är excentrisk borrad. Denna stålkrona har ABS Wheels patent på och används på alla deras egna fälgar. På hemsidan hittar du även all möjlig information om däck och fälgar i deras däckskola. I däckskolan kan du lära dig i princip allt om däck som till exempel däckmönster, hur länge däcken håller, olika ljudnivåer på däck mm. Dem erbjuder en handfull av olika betalningssätt som till exempel faktura, Swish eller klarna.

    Reklamationer, tips och komma i kontakt med ABS Wheels

    ABS Wheels kan lätt nås via telefon eller epost. Deras kontakt uppgifter finns skrivet högst upp på deras hemsida. Du kan även åka till deras kontor/verkstad i Stockholm, Märsta. Vid reklamation ska det först anmälas till ABS Wheels innan varorna skickas tillbaka. Du som kund har alltid rätt att ändra eller annullera beställningen mot en avgift på 500kr. Du som är privatperson har även rätt till 14 dagars ångerrätt vid alla köp. Vid fraktskador ska det anmälas till respektive fraktbolag och om det är fel produkt som laverats ska det anmälas och skickas tillbaka inom 14 dagar efter mottagandet av produkten.

    Skriv gärna en recension av dina upplevelser av ABS Wheels om du är eller har varit kund hos dem.

    ABS Wheels
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (10)

    9.4
    90% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    9.8
    Tjänst
    rating
    9.2
    Prissättning
    rating
    9.6
    Leverans
    rating
    9.2

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

    Proffs

    Nyligen köpt 4 st ABS F355 20x10" Silver inklusive 8mm spacers och fälglås till mina sommardäck Continental Sport 20x265x45 vilka jag satte på min Audi A7, bra pris och mycket bra service av gänget i Märsta. Detta var andra gången jag köpte fälgar av detta företag, förra gången var det antracit staggered ABS fälgar till mina Sotto Zero 20x265x45 däck att placera på min Tesla S 85D. Pga potthålskörning skadades en framfälg vilket resulterade i att luften slapp ut. ABS Wheels ersatte denna fälg och körde dessutom ut denna till verkstaden helt utan kostnad. Bra jobbat och Ni har genom Er professionalism behållit mig som kund

    Av: Nykund12-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Helnöjd

    Mycket enkelt och säkert sätt att få nya däck.
    Jag är helnöjd med mitt val av däck.
    Bilen går fantastiskt mjukt och fint på vägen.
    Troligen lägsta kostnaden för nya bra däck i Stockholm

    Av: Mackan12-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Helt ok

    Priset var några kronor dyrare på däck men frakten var snabbare. Fick det på 2 dagar när det står 1-3. Fälgarna är fina på bilen, fått många komplimanger av grannar och vänner?

    Av: Eva04-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    9.5
    rating

    Snabb leverans

    Gick fort. Nöjd med fälgarna och bultarna. Tips: Lite synd att man inte får med svarta bultar utan ist silver på köpet, inte alla som vill ha silver.

    Av: Abraham04-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Japan racing

    Köpte mina jr wheels här. Bra och pålitligt företag

    Av: Olga15-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Nöjd

    Nöjd

    Av: Frank12-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Pris ok, lev ok.

    Fick all hjälp jag behövde före köpet. Bästa priset. Hjulen kon tidigare än utlovat.Snyggt packade

    Av: Tommie04-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    ABS

    Väldigt nöjd med det trevliga bemötandet och den effektiva servicen. Sånt märks ut tydligast!

    Av: Doglas Olsson12-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Speed!!!

    Fick allt dagen efter

    Av: Erkan yilmaz12-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Ärlig recension utav upplevelse hos dem

    Jag fick vänta i flera månader eftersom dom lovar nytt datum gång på gång..... Sedan så får dem de att man inte har lästa bra och att det är ok att vänta så länge då den produkten va ny

    Till slut kontaktade jag dem via Facebook och då fick jag ny leverans datum.... Bad om kompesation men de fick man inte häller..... Och när man sa hur man kände om all denna fina upplevelsen man fick utav företaget och sa att man kan tyvärr ej rekommendera dem till andra så fick jag till svar:
    Jag:
    Ja jag förstår de men de är inte första gången jag har fått ett lovande datum... Skkit samma jag tackar för er hjälp men kommer absolut inte kunna rekommendera er eller handla hoss er mer.... Ha de fint

    Dem/ABS wheels svarar då: ok, jag har makullerat din beställning. Du är välkommen i framtiden, nästa gång kolla på produkten och texten där det står "obs förhandsbokad modell har preliminär leverans i mitten på maj"

    Önskar dig en fin dag

    Det står absolut ingenting om att produkten jag beställde va förhands bokad eller att den skulle komma i maj utan jag ringde dit och beställde via samtal de jag skulle ha så de skulle bli rätt och då sa dem i början av April men så klart så kan dem säga vad dem vill till kunden då de inte bryr sig så mycket om dem.

    Så löste dem de problemet...
    Istället för att erkänna och säga ok vi har lovat dig nytt datum varje gång och vi ber om ursäkt.

    Du får en liten kompensation på fälgarna för all detta.... Det hadde gjort att man hadde förlåtit alla leveranstid lögner man fick (då jag ringde varje gång i mitten av månaden för att se hur de går med leveransen och då blev man lovade ny leveranstid gång på gång......) Och man hadde kunna gå vidare till att tycka ok dem gjorde endå rätt för sig. Men nope dem löser de istället med en markulerat och onöjd kund....

    Det jag postade där uppe va en liten del av konversationen jag hadde med dem....

    Dem säger gång på gång att dem har sagt till att det var en förhandsbokning på den fälgen men de är inte sant.... Då hadde jag i inte suttit här och skrivit en så här dålig upplevelse då jag har själv hört så mycket bra av detta företaget.... Men kan tyvärr inte rekommendera de då man känner sig lurad på leveranstiden synd att man inte kan lägga upp bilder här då jag har bevis på lev tiden. Och att det ej står någon om förhandsbokning.
    Så jag ljuger inte men de får säga vad dem vill.

    ABS Wheels ! Ni har försökt få bort min recension för att den är sant då trust pilot kontaktade mig om de men jag har skickat bevis till dem att jag har handlat hoss er så oroa inte er den kommer komma ut igen då inget av detta är lögn men ni kan bara försöka dölja detta !!!

    Av: Liman19-05-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    5
    rating

    Skriv din egen recension om ABS Wheels

    Din recension

    FAQ

    Är ABS Wheels ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om ABS Wheels. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 9.4/10, med 90% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ABS Wheels?

    ABS Wheels är huvudsakligen aktivt i Biltjänster kategorin, mer specifikt inom Andra Biltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ABS Wheels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.