OmdömesStalle

  Recensioner ABS Wheels

  Bra däck är mycket viktigt för din och andras säkerhet, hos ABS Wheels hittar du Sveriges billigaste paket pris för kompletta däck och fälgar. Dem är Sveriges ledande leverantör för fälg däck och ger dig fri frakt vid köp av ett nytt set av däck och fälg med varumärket ABS Wheels. Dem här även ett stort sortiment med alla storlekar och dimensioner till alla bil modeller.

  Information om företaget ABS Wheels

  ABS Wheels startades redan 2000 utav Andie Ladho under namnet Andies Bilservice som senar ändrades till ABS Wheels. Dem började som återförsäljare för däck och fälg tillverkare såsom Ocl, Specialfälgar och svenska fälg. I samband med namnbytet när de svenska bolagen tog slut riktade ABS Wheels in sig på utländska tillverkare från bland annat Italien, Tyskland och USA. Idag har dem har varit verksamma på nätet i över 10 år och har ett gigantiskt sortiment på ca 1 500 000 artiklar med både egentillverkade fälgar och ett flertal andra märken. ABS Wheels finns representerade av flera däckbolag och kedjor över hela Sverige och är Sveriges största leverantör av däck och fälgar.

  Vinterhjul? Tänk på det här.

  Vad erbjuder ABS Wheels

  ABS Wheels säljer bildäck för sommar, vinter eller allrounddäck samt fälgar till låga priser och med snabba leveranser. Dem har även däckhotell, däckbyte och hjulinställnings tjänster. På deras hemsida kan du enkelt hitta alla däck och fälgar som passar på din bil genom att knappa in ditt registreringsnummer och du kan enkelt boka tid via webben för deras andra tjänster. När du söker efter däck och/eller fälgar får du upp en lång lista på alla däck och fälgar och du kan sortera dem efter märken och storlek. Köper du en ny uppsättning av däck och fälg får du även fri frakt om det är av varumärket ABS Wheels. Deras egentillverkade fälgar passar på alla bil modeller tack vare deras unika stålkrona som är excentrisk borrad. Denna stålkrona har ABS Wheels patent på och används på alla deras egna fälgar. På hemsidan hittar du även all möjlig information om däck och fälgar i deras däckskola. I däckskolan kan du lära dig i princip allt om däck som till exempel däckmönster, hur länge däcken håller, olika ljudnivåer på däck mm. Dem erbjuder en handfull av olika betalningssätt som till exempel faktura, Swish eller klarna.

  Reklamationer, tips och komma i kontakt med ABS Wheels

  ABS Wheels kan lätt nås via telefon eller epost. Deras kontakt uppgifter finns skrivet högst upp på deras hemsida. Du kan även åka till deras kontor/verkstad i Stockholm, Märsta. Vid reklamation ska det först anmälas till ABS Wheels innan varorna skickas tillbaka. Du som kund har alltid rätt att ändra eller annullera beställningen mot en avgift på 500kr. Du som är privatperson har även rätt till 14 dagars ångerrätt vid alla köp. Vid fraktskador ska det anmälas till respektive fraktbolag och om det är fel produkt som laverats ska det anmälas och skickas tillbaka inom 14 dagar efter mottagandet av produkten.

  Skriv gärna en recension av dina upplevelser av ABS Wheels om du är eller har varit kund hos dem.

  ABS Wheels
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  5
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  8
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  8
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.";baca independen review, pengalam pelanggan, masukan dan keluhan disini! Kenali toko terbaik tempat memesan (online) Anda. Semua orang sekarang memutuskan toko mana yang layak dan mana yang tidak!"

  Ärlig recension utav upplevelse hos dem

  Jag fick vänta i flera månader eftersom dom lovar nytt datum gång på gång..... Sedan så får dem de att man inte har lästa bra och att det är ok att vänta så länge då den produkten va ny

  Till slut kontaktade jag dem via Facebook och då fick jag ny leverans datum.... Bad om kompesation men de fick man inte häller..... Och när man sa hur man kände om all denna fina upplevelsen man fick utav företaget och sa att man kan tyvärr ej rekommendera dem till andra så fick jag till svar:
  Jag:
  Ja jag förstår de men de är inte första gången jag har fått ett lovande datum... Skkit samma jag tackar för er hjälp men kommer absolut inte kunna rekommendera er eller handla hoss er mer.... Ha de fint

  Dem/ABS wheels svarar då: ok, jag har makullerat din beställning. Du är välkommen i framtiden, nästa gång kolla på produkten och texten där det står "obs förhandsbokad modell har preliminär leverans i mitten på maj"

  Önskar dig en fin dag

  Det står absolut ingenting om att produkten jag beställde va förhands bokad eller att den skulle komma i maj utan jag ringde dit och beställde via samtal de jag skulle ha så de skulle bli rätt och då sa dem i början av April men så klart så kan dem säga vad dem vill till kunden då de inte bryr sig så mycket om dem.

  Så löste dem de problemet...
  Istället för att erkänna och säga ok vi har lovat dig nytt datum varje gång och vi ber om ursäkt.

  Du får en liten kompensation på fälgarna för all detta.... Det hadde gjort att man hadde förlåtit alla leveranstid lögner man fick (då jag ringde varje gång i mitten av månaden för att se hur de går med leveransen och då blev man lovade ny leveranstid gång på gång......) Och man hadde kunna gå vidare till att tycka ok dem gjorde endå rätt för sig. Men nope dem löser de istället med en markulerat och onöjd kund....

  Det jag postade där uppe va en liten del av konversationen jag hadde med dem....

  Dem säger gång på gång att dem har sagt till att det var en förhandsbokning på den fälgen men de är inte sant.... Då hadde jag i inte suttit här och skrivit en så här dålig upplevelse då jag har själv hört så mycket bra av detta företaget.... Men kan tyvärr inte rekommendera de då man känner sig lurad på leveranstiden synd att man inte kan lägga upp bilder här då jag har bevis på lev tiden. Och att det ej står någon om förhandsbokning.
  Så jag ljuger inte men de får säga vad dem vill.

  ABS Wheels ! Ni har försökt få bort min recension för att den är sant då trust pilot kontaktade mig om de men jag har skickat bevis till dem att jag har handlat hoss er så oroa inte er den kommer komma ut igen då inget av detta är lögn men ni kan bara försöka dölja detta !!!

  Av: Liman 19-05-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  5
  rating

  Skriv din egen recension om ABS Wheels

  Din recension