OmdömesStalle

  Recensioner YouGov

  Åsikter

  är något som alla vi har, och åsikterna skiljer sig även ofta från andras åsikter. Ofta är det så att man tycker samma saker som någon annan men ibland ser man helt enkelt på något ur olika synvinklar. Oberoende om vi tycker lika som andra eller inte så tycker vi människor om att dela med sig av våra åsikter, och sedan få höra vad andra människor tycker om samma sak. I dagsläget kan man använda sig av olika sociala medier för att kunna uttrycka sig i text och bild, men det finns även speciella hemsidor som är gjorda för att där ska delas och förmedlas åsikter. Ett företag som har en hemsidan i Sverige där man kan dela med sig av sina tankar och åsikter och även läsa om andra är YouGov.

  Mer information om företaget YouGov

  YouGov är ett företag och en hemsida som är skapad för att så många människor som möjligt ska kunna delta i olika beslut som fattas. Eftersom de som skapade YouGov anser att desto fler människor som får säga sin åsikt, så blir det allt bättre beslut. YouGov har sitt huvudkontor i Storbrittanien, och de grundades även där under 2000 – talet. När företaget hade funnits några år på den engelska marknaden kom det slutligen till den nordiska marknaden under 2007. YouGov fungerar som ett internationellt marknadsundersökningsföretag.

  Vad erbjuder YouGov sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex nyheter, politik, internationellt, i vardagen och resultat. Om man vill så kan man läsa igenom olika artiklar som för tillfället är aktuella och man kan även skapa sig ett eget konto på hemsidan. YouGov har sin egna panel som man kan gå med i så länge man är över 15 år gammal, är bosatt i Sverige och man måste även kunna läsa och skriva svenska. När man anmäler sig till panelen ska man gå in på företagets hemsida för att sedan fylla i ett formulär. Efter det kommer man att få ett meddelande till sin e-post där man sedan kan aktivera sitt konto. När man sedan har ett konto på hemsidan kommer man att kunna delta i olika undersökningar och när man gör det kommer man att bli belönad med poäng. Poängen som man sedan har samlat ihop kan man använda för att ta ut olika presentkort som i sin tur kan användas på hemsidor som tex Zalando, The Body Shop, Nelly.com etc.

  Hur kan man kontakta YouGov?

  Om man har några frågor eller funderingar angående hemsidan eller medlemskapet kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom alla villkor, och även de oftast ställda frågorna. Chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där. Om man skulle vilja kontakta företaget kundtjänst kan man göra det via ett frågeformulär som finns på hemsidan under fliken ”kontakta oss”.

  Har du någon erfarenhet att vara med i panelen hos YouGov? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  YouGov.

  YouGov
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om YouGov

  Din recension

  FAQ

  Är YouGov ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om YouGov. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder YouGov?

  YouGov är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Nätundersökningar och Undersökningspaneler. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van YouGov gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.