OmdömesStälle

  Recensioner Visma Advantage

  Att driva ett företag och ett bolag är inte alls enkelt att göra, det finns väldigt många olika saker som man måste tänka på hela tiden. Man måste se till att all bokföring sköts som den ska, att alla räkningar betalas samt att alla anställda har det bra och trivs på jobbet. Men tack vare dagens teknik och alla hemsidor som finns på internet så finns det hjälp att få med allting som man kan tänka sig. Man kan få hjälp med att rekrytera folk, man kan få hjälp med all fakturering och bokföring samt med allt annat man kan tänkas behöva hjälp med. Visma Advantage är ett företag och en hemsida som erbjuder sina kunder möjligheten att göra sina inköp till lägre priser för företagare.

  Är tjänsten värd sitt pris hos Visma Advantage? Hur kan man nå kundtjänsten hos Visma Advantage och hur ska man ta sig till om man känner sig missnöjd med något? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Visma Advantage

  Företaget har funnits på den svenska marknaden under de senaste 15 åren och sedan dess har de hjälp sina kunder att handla billigare. Visma Advantage har mer än 17 000 kunder och de erbjuder sina kunder möjligheter som de trodde att de inte kunde få. Varje år omsätter företagets kunder stora summor. Visma Advantage tänker även på miljön och deras ambition är att kunna erbjuda folk en helt grön inköpstjänst. Varje månad ansluter sig 150 nya kunder till denna tjänsten och varje vecka går 38 stycken företag från små till medelstora.

  "Respekt för att folk känner oro" - civilministern om flytten av statliga tjänster - Nyhet

  Vad erbjuder Visma Advantage sina kunder?

  Man kan använda sig av tjänsten som Visma Advantage erbjuder oberoende om man driver ett stor eller litet företag. Själva tjänsten fungerar som en prenumeration viket betyder att man kommer att betala en fast summa i månaden för att kunna ta del av tjänsten. Är man osäker på om man kommer att tycka om tjänsten eller inte så har man möjligheten att prova den gratis först under en månad. Inne på företagets hemsida kan man skapa ett konto och börja använda sig av tjänsten på 2 minuter och sedan kommer tjänsten att kosta dig 499 kr i månaden.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Visma Advantage?

  Är det så att man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man komma i kontakt med dem genom att antingen ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man chatta direkt med dem inne via deras hemsida. Men innan man kontaktar företagets kundtjänst så kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Är det så att man känner sig missnöjd över något så kan man lämna in en reklamation genom att först kontakta företagets kundtjänst för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon gång handlat hos Visma Advantage? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Tips om man vill starta ett eget företag.

  Visma Advantage
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Visma Advantage

  Din recension

  FAQ

  Är Visma Advantage ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Visma Advantage. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Visma Advantage?

  Visma Advantage är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Jobbsökande, B2B och Outsourcing, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Visma Advantages webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.