VIPRE

Alla recensioner

VIPRE

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Logo ESET

ESET

0 recensioner

Allting blir hela tiden mer och mer digitalt och nästan allting kan i dagsläget skötas online via antingen en dator eller en telefon...

VIPRE

Virus är något man varken vill ha i kroppen eller i sin datorn. Dock är det nästan enklare i dagsläget att undvika virus som man kan få i datorn. Vissa tycker kanske att det är onödigt att betala för att ha ett antivirusprogram eftersom de ändå alltid befinner sig på säkra och pålitliga hemsidor. Men det är faktiskt så att man kan få ett virus i sin dator relativt lätt och det vill man inte vara med om. VIPRE Antivirus är ett företag som helt enkelt erbjuder antivirusprogram både för privatpersoner och företag. 

Här inne på OmdömesStälle har du chansen att läsa och få se vad andra personer har för erfarenheter av företag som till exempel VIPRE Antivirus. Vi har här valt att samla ärliga och oberoende recensioner för att så många som möjligt ska få en bra upplevelse då de spenderar sina pengar på produkter och tjänster. 

Om VIPRE Antivirus
VIPRE Antivirus är en del av företaget Ziff Davis inc. och de är verksamma på marknaden som en organisation som erbjuder säkerhetsåtgärder online. Företaget har cirka 30 års erfarenhet inom branschen och idag arbetar det 450 personer på företaget som är utspridda i 11 länder runt om i världen. Sedan företagets start har de varit till hjälp åt 50 00 kunder i dagsläget har det cirka 4 000 samarbetspartners. Olika företag och bolag som använt sig av tjänsten är till exempel: samsung, MUFG, Allianz, Deloitte osv. VIPRE erbjuder även andra tjänster än antivirusprogram och det är program som kan hjälpa till vid återställning av filer och program som kan användas tillsammans med Microsoft 365. Företaget har sitt säte och sina kontor i USA men de erbjuder sina tjänster i flera länder runt om i världen, dels Sverige. 

Vad erbjuds hos VIPRE Antivirus? 
Tjänsten som företaget erbjuder fungerar som en prenumeration där kunderna har möjligheten att betala en fast summa antingen i månaden eller året. För privatpersoner som ska ta del av tjänsten finns det tre olika prenumerationsalternativ som inkluderar olika funktioner. Priserna på de olika alternativen varierar mellan 46€ och upp till 117€ i året. Antivirusprogrammet kan användas både på Windows och macOS och inne i nätbutiken finns artiklar på hur man får programmet att fungera på olika enheter. Personer som har en aktiv prenumeration hos VIPRE har även möjligheten att avsluta sin prenumeration när hen vill det. Inne på hemsidan finns de oftast ställda frågorna besvarade, men det finns även ett forum där användare av tjänsten kan dela med sig. VIPRE har en kundtjänst som kan kontaktas antingen via e-post eller live chatten som är tillgänglig på sajten. 

Tankar om VIPRE Antivirus
Skulle du kunna säga att du har erfarenhet av detta företag? Tyckte du då att tjänsten fungerade, och kände du dig fri från virus? Är tjänsten värd sitt pris eller är det bättre att endast hålla sig till säkra hemsidor? Dela gärna med dig av dina åsikter och erfarenheter i en recension här på OmdömesStälle


Hur man kan kolla om man fått ett virus i datorn.