UNIONEN

Alla recensioner

UNIONEN

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

G
Gabriel G
VARNING! Unionen a-kassa är ett bluff-företag som systematiskt lurar folk på en månadsavgift för deras tjänster. Min fru är inne i vecka 13 av diverse ursäkter. När det är dags för utbetalning ti...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Varning

  VARNING! Unionen a-kassa är ett bluff-företag som systematiskt lurar folk på en månadsavgift för deras tjänster. Min fru är inne i vecka 13 av diverse ursäkter.
  När det är dags för utbetalning tillsätter som olika handläggare från vecka till vecka, som alla kommer med olika tillägg som måste uppfyllas.
  Hela upplägget är noga genomtänkt, där det hela går ut på att trötta ut den arbetslöse tills denne inte orkar längre.
  I början går allt bra till, men får all information med vad som gäller och vad som behöver uppfyllas. Man gör det man ska och vid nästa återkoppling var det visst någon annan handläggare, som kommer med tillägg.
  När tilläggen sedan är inlämnade återkommer en annan handläggare (ibland samma) med ytterligare tillägg.
  När dessa tillägg är inlämnade kommer krav på ytterligare tillägg.
  Osv.
  Trots att allt, steg för steg, är gjort precis enligt instruktionerna kommer det ett beslut efter 12 veckor om att man nekar ersättning för att man har missat ett av tilläggen - trots att vi har digitala bevis på att det är mottaget.
  Vid bestridan tillkommer bortförklaringar på varför man inte uppfyller kraven, vilket är en lögn då beslutet grundar sig i manipulerad data från deras håll.
  Att manipulera information är dessvärre inte olagligt i Sverige, vilket dom givetvis har råkoll på.
  Det nyttjas givetvis flitigt för att på ett systematiskt sätt fördröja, förhala, förneka och sedan ge avslag. Och så fortsätter det.
  Vi pratar just nu med en jurist för att eventuellt dra ihop ett civilrättsligt mål mot Unionen då man på detta systematiska och genomtänkta sätt lurat av arbetare miljontals kronor genom en bluff-försäkring som inte betalas ut av diverse skäl (läs systematiskt ut-tröttande, tills den sökande ger upp och lägger ner samt förmodligen går ur.) På så sätt har man i år tjänat enorma summor - och man slipper ta sitt ansvar då den sökande frivilligt går ur Unionen.
  Det finns många liknade fall på detta Ponzi-scheme liknande upplägg, där företag likt Unionen aldrig klarar en rättegång. Tyvärr vet Unionen att få människor orkar tjafsa. Jag är inte som andra, jag viker mig inte en millimeter för att stå upp för min frus rättigheter.
  Vi ses.


Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

UNIONEN

Här finns alla krafter du behöver – Recension om Unionen

Om Unionen
Unionen grundades 2008 och är ett svenskt fackförbund inom TCO, idag har förbundet nästan 650 tusen medlemmar. Förbundet är Sveriges största fackförbund, och oberoende vad du har för utbildning, lön eller befattning är du välkommen att bli medlem i Unionen. Inte bara arbetstagare är välkomna utan även studenter och egenföretagare. Genom att bli medlem kommer du att få din röst hörd och du har möjligheten att vara med och påverka. Unionen har tre frågor som står dem extra nära hjärtat, och det är: fler och bättre jobb, balans i arbetslivet och kompetens ger kraft. Detta förbund är demokratiskt styrt och grunden för förbundet är gemenskapen på arbetsplatsen. Oberoende vilket jobb eller lön man har ska man ha möjlighet till löne- och kompetensutveckling. Du som medlem ska känna dig trygg i att du kan hela tiden kan påverka din situation och känna livsglädje. Har du mod och lust kommer du att ge företagen ökad konkurrenskraft vilket skapar tillväxt. 

Vad Unionen kan erbjuda dig
Är du intresserad att bli medlem i Unionen kommer du att betala en medlemsavgift i relation till din inkomst, på hemsidan kan du snabbt beräkna vad just din medlemsavgift skulle vara.  Är du en ny yrkesverksam medlem eller ny medlem i Unionen som egen företagare kommer de tre första månaderna att vara avgiftsfria för dig. Har du ett medlemskap hos Unionen kommer du att ha någon att fråga om du undrar över något, du har alltid någon att vända dig till oberoende om det är en enkel situation eller en knivig.  Medlemskapet kommer att komplettera din a-kassa eftersom det ingår inkomstförsäkring, vilket innebär att om du skulle bli arbetslös kan du få upp till 80% av din lön. Unionen kommer även att hjälpa dig hålla koll på din lön och din löneutveckling inför lönesamtal och lönecoaching. Några andra medlemsförmåner som ingår är försäkringar för dig och ditt hem, bolån och andra banktjänster, hitta olika resmål tack vare medlemsförmåner, du kommer att få rabatt på utbildningar och du får även rabatt på böcker och tidningar. Är du intresserad av ännu mer medlemsförmåner går det att läsa om det på hemsidan. Du kan få hjälp med många saker tack vare Unionen, på hemsidan kan du enkelt läsa olika inlägg om du behöver hjälp med tex vad som står i ditt kollektivavtal om du tycker det är stökigt, du kan få hjälp om du undrar om du får rätt lön som du förtjänar och du kan även kolla upp hur lång din uppsägningstid är. Du kan betala medlemskapet på olika sätt men att ställa in autogiro skulle vara det smartaste, vill du inte göra det kan du få en e-faktura, pappersfaktura eller betala via kivra. 

Kontakta Unionen
Om du undrar över något ska du ta och kontakta förbundet, först ska du välja från vilken roll du kontaktar dem till exempel egenföretagare, pensionär, student mm. Du kan även på hemsidan läsa de oftast ställda frågorna för att få svar på dina funderingar. 

Är du en Unionen medlem?
Berätta du om dina erfarenheter och om du tycker att alla borde gå med i detta fackförbund.