UNIONEN Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

UNIONEN

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

G
Gabriel G
VARNING! Unionen a-kassa är ett bluff-företag som systematiskt lurar folk på en månadsavgift för deras tjänster. Min fru är inne i vecka 13 av diverse ursäkter. När det är dags för utbetalning ti...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Varning

  VARNING! Unionen a-kassa är ett bluff-företag som systematiskt lurar folk på en månadsavgift för deras tjänster. Min fru är inne i vecka 13 av diverse ursäkter.
  När det är dags för utbetalning tillsätter som olika handläggare från vecka till vecka, som alla kommer med olika tillägg som måste uppfyllas.
  Hela upplägget är noga genomtänkt, där det hela går ut på att trötta ut den arbetslöse tills denne inte orkar längre.
  I början går allt bra till, men får all information med vad som gäller och vad som behöver uppfyllas. Man gör det man ska och vid nästa återkoppling var det visst någon annan handläggare, som kommer med tillägg.
  När tilläggen sedan är inlämnade återkommer en annan handläggare (ibland samma) med ytterligare tillägg.
  När dessa tillägg är inlämnade kommer krav på ytterligare tillägg.
  Osv.
  Trots att allt, steg för steg, är gjort precis enligt instruktionerna kommer det ett beslut efter 12 veckor om att man nekar ersättning för att man har missat ett av tilläggen - trots att vi har digitala bevis på att det är mottaget.
  Vid bestridan tillkommer bortförklaringar på varför man inte uppfyller kraven, vilket är en lögn då beslutet grundar sig i manipulerad data från deras håll.
  Att manipulera information är dessvärre inte olagligt i Sverige, vilket dom givetvis har råkoll på.
  Det nyttjas givetvis flitigt för att på ett systematiskt sätt fördröja, förhala, förneka och sedan ge avslag. Och så fortsätter det.
  Vi pratar just nu med en jurist för att eventuellt dra ihop ett civilrättsligt mål mot Unionen då man på detta systematiska och genomtänkta sätt lurat av arbetare miljontals kronor genom en bluff-försäkring som inte betalas ut av diverse skäl (läs systematiskt ut-tröttande, tills den sökande ger upp och lägger ner samt förmodligen går ur.) På så sätt har man i år tjänat enorma summor - och man slipper ta sitt ansvar då den sökande frivilligt går ur Unionen.
  Det finns många liknade fall på detta Ponzi-scheme liknande upplägg, där företag likt Unionen aldrig klarar en rättegång. Tyvärr vet Unionen att få människor orkar tjafsa. Jag är inte som andra, jag viker mig inte en millimeter för att stå upp för min frus rättigheter.
  Vi ses.


Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog

Mobrog

1 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo MyHeritage

MyHeritage

1 recensioner

Många undrar kanske var de egentligen kommer från, var de har släkt och det finns många som är väldigt intresserad...