UC

Alla recensioner

UC

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

UC

Som vi alla vet så behöver vi pengar för att klara oss. Vi behöver det för att köpa livsmedel, ha ett boende samt andra utgifter som tex telefonräkning och elkostnader. Är det så att man har ett jobb där man får lön en eller två gånger i månaden så är det ofta så att man känner att man vill unna sig något dagen då länen äntligen anländer på kontot. Vilket är bra och känns som en belöning men ofta kan det även vara så att man kanske känner att man inte har någon aning vart alla pengar har tagit vägen. Man har kanske varit på några utekvällar, shoppat kläder med vännerna osv. Man kanske hela tiden har i baktanke att man kommer vilja ta ett lån men man har kanske svårt att spara pengar. UC är ett företag och en tjänst online som hjälper att hålla koll på sin privatekonomi

Är produkterna värda sitt pris hos UC? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt eller tjänst från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Mer information om UC
UC är ett företag som kommer från Sverige och de är en leverantör på den svenska marknaden av digitala företags- och konsument informationstjänster. Företaget har varit verksamma på marknaden sedan 1977 och vad de gör är att de samlar in och omvandlar data och information till analyserade datamodeller och insikter. Under 2018 blev UC en del av det nordiska affärsinformationsföretaget Enento Group och de har 420 medarbetare i olika länder i Norden. 

Det som UC erbjuder sina kunder
I tjänsten som företaget erbjuder är det möjligt att tex följa med sitt egna UC-Score, men även andra tjänster som tex att se hur kreditvärdigheten utvecklas samt sätta upp olika sparmål. Olika tjänster som företaget erbjuder är tex: kreditkollen, ID-skydd, mitt kreditbetyg, förlustanmälan och så vidare. Tjänsten som UC erbjuder kan användas både av privatpersoner men även av företag och andra verksamheter. De olika tjänsterna kostar olika mycket. 

UC driver även en egen typ av blogg och artiklarna de tar fram och även skriver kan läsas inne via deras hemsida online. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos UC
Företaget har en kundtjänst som kan nås på 3 stycken olika sätt. Kunderna kan antingen nå dem via telefon, e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan. Kundtjänsten svarar på de inkomna frågorna inom några dagar. Skulle det möjligtvis vara så att kunderna inte känner sig nöjd med något så kan de lämna in en reklamation genom att först kontakta kundtjästen. 
 
Har du gjort något inköp hos UC? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på tjänsterna som de erbjuder, men även annat som du kanske skulle vilja lägga till som kanske hur bra kundtjänsten var till hjälp. 


Tip om man vill spara pengar.