Tutorialspoint

Alla recensioner

Tutorialspoint

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Tutorialspoint

Att lära sig nya saker på egen hand är inte alls enkelt. Visst kan man kanske lära sig att använda sin mobil och sin datorn, men om man ska lära sig mer invecklade saker som kanske programmering eller editering av något slag så kan det vara väldigt svårt. Förr om man ville lära sig något nytt så var man tvungen att boka en fysisk kurs och sedan gå den, men så behöver man inte göra i dagsläget mer eftersom man har möjligheten att lära sig allting online. Vissa föredrar att själv sitta och googla i flera timmar och lära sig något nytt medans andra föredrar att kanske gå en kurs som har en lärare eftersom de lär sig snabbare då. Tutorialspoint är en lärplattform som online erbjuder kurser, främst inom IT och annan teknologi. 

Här inne på våran hemsidan OmdömesStalle har du möjligheten att läsa recensioner om olika företaget som tex Tutorialspoint men även andra företag som finns där ute. Här kan man få läsa (och skriva) ärliga och pålitliga recensioner om något företag som personer har skrivit som redan har erfarenhet av företaget i fråga. 

Information om tjänsten Tutorialspoint
Under 2006 grundades och lanserades företaget och företagets historia och bakgrund kom till från en tutorial på hur man ska använda HTML. Idag är det cirka 40 miljoner läsare på hemsidan varje månad samt att det adderas cirka 100 miljoner sidor med information varje månad till hemsidan Tutorialspoint. De flesta kursledarna samt de som skriver de informativa texterna inne på hemsidan är från Indien, och det är även där som företaget har sitt säte. Tutorialspoint driver även en app som kan laddas ner till mobil eller platta där de olika kurserna kan nås. 

Det som erbjuds via Tutorialspoint
Inne på företagets hemsida finns en sökfunktion som användarna kan använda sig av för att söka bland alla olika texter och kurser som Tutorialspoint erbjuder via sin hemsida. Det finns även olika kategorier med flera underkategorier där de olika kurserna är indelade. Dessa olika kategorier är tex business, design, IT och så vidare. Inne på hemsidan finns även en topplista över de olika kursledare, där studerande tex har möjligheten att se hur många kurser de olika ledarna har skrivit och lagt till på hemsidan. De studerande kan inom 30 dagar begära att få pengarna tillbaka om de ej skulle vara nöjda. 

Hur Tutorialspoint kan kontaktas
Inne på företagets hemsida finns en “FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade så där kan kunder och andra personer börja med att gå in och läsa om det kanske är så att de undrar över något eller har några frågor. Kundtjänsten kan även nås genom att skicka e-post till dem. Skulle kunden av någon anledning vilja lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta företaget. 

Har du gått någon kurs via Tutorialspoint? Har du det så kan du väl ta och berätta vad du tyckte om själva urvalet av kurser. Men du kan även ta och berätta vilken typ av kurs du valde att gå och om du tyckte att det var värt pengarna. 


Att kunna programmera.