TicketNetwork

Alla recensioner

TicketNetwork

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

TicketNetwork

Vill du gå och lyssna på ett världskänt band, eller varför inte kolla på en teater som tagit världen med stort? Att ta del av olika kulturella evenemang har många ett stort intresse, företag där ute har sett detta stora intresset och därför valt att erbjuda biljetter till olika tillställningar. Ibland om man är ute efter biljetter till ett evenemang kan man kanske se dessa sidor som säljer biljetter väldigt billigt, vilket kan verka ganska skumt. Därför ska man alltid börja med att läsa recensioner om företaget eftersom man inte vill bli av med sina pengar utan att få några biljetter. 

Vi har här på OmdömesStälle valt att samla recensioner om en massa olika företag inom olika områden, i detta fallet handlar det om sajten TicketNetwork som säljer biljetter till sport event, konserter och teatrar. 

Mer om TicketNetwork
TicketNetwork är en plattform som är verksam online som helt enkelt fungerat som en plattform där säljare och köpare kan enas. Hos TicketNetwork finns det biljetter som privatpersoner säljer, men även företag och föreningar samt licensierade biljettförsäljare. Att använda tjänster som företaget tagit fram ska vara helt säkert och inne på sajten är det möjligt att läsa information om olika säkerhetsåtgärder som TicketNetwork erbjuder. 

Alla event är på sajten indelade i kategorier både beroende på om det handlar om teater eller konsert men även utgående från genre. Det går även för kundens del att fylla i var hen befinner sig och sedan se alla händelser som kommer att ske i trakten inom snar framtid. 

Vad erbjuder TicketNetwork? 
TicketNetwork är verksamma i flera olika länder i världen vilket betyder att kunderna som ska köpa biljetter först måste välja i vilket land hen vill gå på ett event. Det är till exempel möjligt för en svensk kund att gå på ett event i USA, hen måste bara få tillgång till biljetterna. Priser och avgifter är något som inte har något att göra med själva eventets plats, utan det varierar beroende på var försäljaren befinner sig. Skulle det vara så att en kund har en biljett bokad men något sker och evenemanget blir uppskjutet kommer kunden att få behålla sin biljett. Skulle det dock vara så att eventet blir inställt helt och hållet kommer kunden att få en full återbetalning

Efter att en kund gjort en beställning och betalat för sin biljetter kommer de att skickas så fort som möjligt och sedan kommer kunden att kunna spåra sina biljetter medans de är på väg. Biljetterna skickas via FedEx och anländer direkt till kundens brevlåda. TicketNetwork har en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon. 

Erfarenheter av TicketNetwork
Har du beställt biljetter hos detta företaget vid något tillfälle? Om du har det, kan inte du vara så snäll då och med dina egna ord skriva en recension som du lämnar här inne hos oss? Du kan berätta om du tyckte det var smidigt att använda tjänsten eller inte, om du skulle velat ändra på något och om du rekommenderar tjänsten eller inte. 


Tips då man ska gå på konsert.