The Logo Company

Alla recensioner

The Logo Company

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

The Logo Company

Många drömmer kanske om att skaffa eget bolag eller företag, eller så driver de kanske redan något eget bolag. Är det så att man driver eget så vet man hur mycket förberedelser som krävs och även hur mycket som måste skötas när företaget väl är i gång. men just när det kommer till att starta eget företag och bolag så krävs det att man har en alldeles egen logga, som inte heller ska likna någon annan logga som redan finns. När det kommer till att hitta en egen logga så måste man inte själv sitta och rita den (om man känner sig okreativ) utan det finns faktiskt företag som kan hjälpa till i dessa situationer. The Logo Company är ett av dessa företag

Om jag väljer att beställa en logga från The Logo Company, vad ska jag då ta mig till om jag inte alls känner mig nöjd med den? Hur mycket kommer det att kosta mig att skaffa en logga via dom och hur vet jag att just min logga kommer vara unik? Det är frågor man kan finna svaret på i recensioner

Information om The Logo Company
Hela företaget är grundat och lanserat av en man med namnet Simon McArdle och efter att han hade spenderat 6 år i den brittiske militärtjänsten så valde han att börja med något nytt, detta var under 1997. Han började arbeta inom IT och var där verksam som frilansare. Efter det lanserade han sitt eget företag och egen hemsida som idag erbjuder logon till företag världen över.

Det som The Logo Company ebjuder
Inne på företagets hemsida är det möjligt att se alla de senaste loggorna de skapar, samt att man även kan läsa om hur de jobbar då de skapar sina loggor. The Logo Company skapar inte endast loggor utan de kan även skapa headers till tex youtube och bloggar, och även andra paket gjorda för att användas på sociala medier. Om kunderna vill beställa endast en logga utan några andra tjänster till så kostar det 199 USD. Då arbetar 5 olika personer på själva loggan, samt att kunden ifråga får 5 olika loggor skickade till sig. Skulle det vara så att kunden inte gillar någon av de 5 alternativen så kan hen få flera skickade till sig. 

Hur The Logo Company kan kontaktas
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos The Logo Company genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du gjort något inköp hos företaget? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var till hjälp för dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


Tips om man vill skapa en egen logga.