OmdömesStalle

  Recensioner The Logo Company

  Många drömmer kanske om att skaffa eget bolag eller företag, eller så driver de kanske redan något eget bolag. Är det så att man driver eget så vet man hur mycket förberedelser som krävs och även hur mycket som måste skötas när företaget väl är i gång. men just när det kommer till att starta eget företag och bolag så krävs det att man har en alldeles egen logga, som inte heller ska likna någon annan logga som redan finns. När det kommer till att hitta en egen logga så måste man inte själv sitta och rita den (om man känner sig okreativ) utan det finns faktiskt företag som kan hjälpa till i dessa situationer. The Logo Company är ett av dessa företag.

  Om jag väljer att beställa en logga från The Logo Company, vad ska jag då ta mig till om jag inte alls känner mig nöjd med den? Hur mycket kommer det att kosta mig att skaffa en logga via dom och hur vet jag att just min logga kommer vara unik? Det är frågor man kan finna svaret på i recensioner.

  Information om The Logo Company

  Hela företaget är grundat och lanserat av en man med namnet Simon McArdle och efter att han hade spenderat 6 år i den brittiske militärtjänsten så valde han att börja med något nytt, detta var under 1997. Han började arbeta inom IT och var där verksam som frilansare. Efter det lanserade han sitt eget företag och egen hemsida som idag erbjuder logon till företag världen över.

  Tjänster från Pulsen Production

  Det som The Logo Company ebjuder

  Inne på företagets hemsida är det möjligt att se alla de senaste loggorna de skapar, samt att man även kan läsa om hur de jobbar då de skapar sina loggor. The Logo Company skapar inte endast loggor utan de kan även skapa headers till tex youtube och bloggar, och även andra paket gjorda för att användas på sociala medier. Om kunderna vill beställa endast en logga utan några andra tjänster till så kostar det 199 USD. Då arbetar 5 olika personer på själva loggan, samt att kunden ifråga får 5 olika loggor skickade till sig. Skulle det vara så att kunden inte gillar någon av de 5 alternativen så kan hen få flera skickade till sig.

  Hur The Logo Company kan kontaktas

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos The Logo Company genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du gjort något inköp hos företaget? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var till hjälp för dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Tips om man vill skapa en egen logga.

  The Logo Company
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om The Logo Company

  Din recension

  FAQ

  Är The Logo Company ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om The Logo Company. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder The Logo Company?

  The Logo Company är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Logo Company gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.